Ellen en Marit de Weer, op de twin show van Gucci. Een complete verrassing. Spoiler alert: Ellen is de zus rechts op de foto.
Volledig scherm
PREMIUM
Ellen en Marit de Weer, op de twin show van Gucci. Een complete verrassing. Spoiler alert: Ellen is de zus rechts op de foto. © Reporters / Splash

Dubbel shinen op de catwalk: Vlaamse tweelingzussen Ellen en Marit de Weer hand in hand voor Gucci

Dubbel zicht bij Gucci, op de modeweek in Milaan. Toeschouwers wreven zich de ogen uit toen van elk prachtig model plots een exacte kopie opdook. Ook het gegeerde Vlaamse model Ellen de Weer (32) mocht shinen met haar tweede helft, haar eeneiige tweelingzus Marit, fonkelnieuw op de catwalk.

0 reacties

 1. Café Costume verkoopt genderloze kostuums. “Want wat is ‘mannelijk’ of ‘vrouwelijk’? Die ideeën zijn heel klassiek”

  Café Costume verkoopt genderloze kostuums. “Want wat is ‘mannelijk’ of ‘vrouwelijk’? Die ideeën zijn heel klassiek”

  Steeds meer modemerken trekken de genderinclusieve kaart en vinden de etiketten ‘mannelijk’ en ‘vrouwelijk’ niet meer helemaal van deze tijd. Ook Café Costume heeft zichzelf heruitgevonden. De geprefereerde maatpakkenleverancier van de Vlaamse man gooit alle hokjes overboord en maakt nu kostuums voor alle genders. “De wereld is meer flou geworden op dat gebied en dat is ook voor ons veel leuker”, vertelt oprichter Bruno Van Gils.
 2. De laatste modeshow van Raf Simons was een rave: de 9 meest iconische modemomenten uit zijn carrière
  PREMIUM

  De laatste modeshow van Raf Simons was een rave: de 9 meest iconische modemomen­ten uit zijn carrière

  In oktober presenteerde Raf Simons (54) zijn voorjaarscollectie in een nachtclub, in aanwezigheid van een duizendtal ravers. Niets deed vermoeden dat het zijn laatste show zou zijn. Hoewel hij nog aan de slag blijft bij Prada, sluit de wereldberoemde Belg nu een turbulent tijdperk af. Het ideale moment om terug te blikken op zijn indrukwekkende carrière, waarin hij gabbers, ‘ugly dad sneakers’ en de Kardashians hip wist te maken.