screenshot YouTube
Volledig scherm
© screenshot YouTube

Doe het zelf: make-upremover voor een prikje

We geven het meteen toe: als het op beautyproducten aankomt, zijn we niet altijd even budgetbewust, integendeel. Maar hoeveel geld we ook kunnen uitgeven aan een mooie fles parfum of die foundation die we niet nodig hebben, sommige producten mogen dan weer niets kosten. Make-upremover bijvoorbeeld. En gelukkig kan je dat gewoon zelf maken.

  1. Iconische Baguette Bag van ‘Sex And The City’ blaast 25 kaarsjes uit: “Ze hebben die tas echt uitgemolken”

    Iconische Baguette Bag van ‘Sex And The City’ blaast 25 kaarsjes uit: “Ze hebben die tas echt uitgemol­ken”

    “Men noemde het ook wel eens de rich bitch bag.” Nu de allereerste it-bag 25 jaar is geworden: tijd voor een lesje modegeschiedenis. Moderedacteur David Devriendt legt uit hoe de Baguette van Fendi uitgroeide tot zo’n icoon en waarom de tas zo populair blijft. “Het model mag geïnspireerd zijn op Franse vrouwen die een stokbrood onder hun arm dragen, de Baguette was vooral populair in Amerika. En onlosmakelijk verbonden met New York en het hedonisme uit ‘Sex And The City’.”
  1. Shoppen bij Kim Kardashian? Steeds meer sterren verdienen een centje bij door hun oude kledingstukken te verkopen

    Shoppen bij Kim Kardashian? Steeds meer sterren verdienen een centje bij door hun oude kleding­stuk­ken te verkopen

    Bekende sterren zoals Harry Styles, Kim Kardashian en Olivia Rodrigo hebben een kleerkast waar menig mens jaloers op is. Sommige fans zouden een flinke duit betalen om er eens in te snuisteren. Wel, dankzij het wereldwijde web is dat mogelijk. Steeds meer beroemdheden verkopen namelijk online hun oude kledingstukken door. En als je geluk hebt, gebeurt dat zelfs aan betaalbare prijzen.