Thinkstock
Volledig scherm
© Thinkstock

Dit zijn de 10 populairste webshops in België

We shoppen alsmaar meer online en dat mag niet verbazen. Want wie de keuze krijgt tussen thuis op de bank last-minute een nieuwe outfit naar huis klikken of voetje voor voetje tussen de mensenmassa van de ene winkel naar de andere schuifelen, weet snel wat gedaan. Toch? Uit nieuwe cijfers van het Franse online promotieplatform CupoNation blijkt wel dat vooral buitenlandse webshops daarvan profiteren.

4 reacties

 • Ronny Van Caneghem

  2 jaar geleden
  de media vraagt om online te shoppen bij belgische bedrijven. Als je bij bol.com, coolblue, e.a. iets bestelt is de levering altijd gratis. Ik bestel deze week bij hubo 3 louvredeurtjes en moet 69 euro (!!!) leveringskosten betalen! De rekening is dan vlug gemaakt!
 • ISABEL FRANCOIS

  4 jaar geleden
  Voor non food is de webshop van Lidl super!Goede klantendienst en een no nonsense return policy,mooie producten en snelle verzending.
 • Alain Terrieur

  4 jaar geleden
  Sinds wanneer is aldi.be een webshop? Je kan toch niets bestellen op die site? En 2dehands of ebay is ook niet echt wat ik een webshop noem.
 • Francinne Declerque

  4 jaar geleden
  niet alleen het feit dat de internationale sites sneller leveren speelt mee, internationale sites zijn gebruiksvriendelijker, een pak goedkoper, betere klantopvolging, betere garantieregelingen. De belgische roofondernemer ontbreekt het aan visie en houden vast aan een verdienmodel uit de jaren 60.