Thinkstock
Volledig scherm
© Thinkstock

Dit zijn alle soorten manicures (en zo weet je meteen wat je zelf moet kiezen)

Je handen zijn je visitekaartje. Zowel professioneel als privé zijn mooi verzorgde nagels dan ook geen overbodige luxe. Maar wat als je zelf helemaal achteraan stond toen de nagellakkunsten werden uitgedeeld? Dan ga je toch gewoon naar het salon. En met dank aan deze lijst weet je ook meteen wat te vragen.

4 reacties

 • Emi Hergersberg

  5 jaar geleden
  Wat bezielt bepaalde mensen om tegen de natuur in te gaan ? blauwe nagels stralen voor mij eerder een gevoel van viesheid dan verzorgdheid uit.
 • Xsarilde Willis

  5 jaar geleden
  15 euro voor een bais? Laat mijn nagels maar voor wat het is en koop liever iets leuks voor de kinderen. Kapper doe ik ook niet, kan zelf kleuren als ik dat al zou willen en zelf de schaar erin. Vriendin werkt het dan bij dat het recht is.
 • annette hermens

  5 jaar geleden
  die blauwe nagels met rood onderrandje zijn afschuwelijk en onnatuurlijk
 • Thierry Vansweevelt

  5 jaar geleden
  Parafine is heel ongezond.
 1. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.
 2. Zijn je haren dof en beschadigd na de winter? Zo laat je ze weer glanzen. “Deze behandeling is de reddende engel”
  PREMIUM

  Zijn je haren dof en beschadigd na de winter? Zo laat je ze weer glanzen. “Deze behande­ling is de reddende engel”

  Mutsen, regen en vriestemperaturen zijn niet lief voor je haren en zorgen voor doffe, onhandelbare lokken. Met de lente in zicht is het tijd om die wintercoupe grondig aan te pakken. BV-kapper Jochen Vanhoudt vertelt hoe je met glanzend, herboren haar het zonnige seizoen tegemoet gaat én tipt de kapseltrends voor de lente. “Dankzij dit product breekt je haar al na een paar keer minder snel af.”
 1. Opvallend: dit kapsel hadden alle sterren tijdens de
Oscars. BV-kapper Jochen: “Eerste keer op rode loper”

  Opvallend: dit kapsel hadden alle sterren tijdens de Oscars. BV-kapper Jochen: “Eerste keer op rode loper”

  Zondagnacht was het weer zo ver: de sterren van Hollywood maakte zich op voor de poepchique Oscars. Naast films en acteertalent stond ook glamour centraal. Het valt op hoe nonchalant de kapsels bij grote artiesten als Rihanna, Kendall Jenner en Florence Pugh zaten. De algemene ‘haircutcode’ klonk: een hoge nonchalante dot. “Strak opsteken is erg in”, licht BV-kapper Jochen Vanhoudt toe.