Sophie Vereycken
Volledig scherm
© Sophie Vereycken

Dit accessoire uit de jaren 90 is weer helemaal hot: 4 makkelijke kapsels met de XL-haarklem

In de jaren 90 waren ze een vaste waarde, maar nadien verdwenen ze gedurende lange tijd van het toneel. Tot nu. Haarklemmen of ‘claw clips’ zijn weer het haaraccessoire du jour: ze zijn makkelijk, veelzijdig en ze geven je look meteen een trendy twist. Beautyredactrice Sophie toont je vier makkelijke kapsels die je ermee kan maken. 

 1. Een coupe à la Cindy Crawford en Véronique De Kock is het meest gegeerde kapsel van het moment, zo creëer je het zelf volgens bv-kapper Jochen Vanhoudt

  Een coupe à la Cindy Crawford en Véronique De Kock is het meest gegeerde kapsel van het moment, zo creëer je het zelf volgens bv-kapper Jochen Vanhoudt

  De laatste nieuwe obsessie van sterren en TikTokkers? Volumineuze lokken à la Cindy Crawford. Het kapsel was haar handelsmerk en een van de populairste coupes in de nineties. Geen wonder dat het nu terug in de mode is, want we recycleren voortdurend trends uit het verleden en de jaren 90 doen het momenteel goed. Bv-kapper Jochen Vanhoudt geeft tips én verklapt hoe Véronique De Kock het kapsel bij zichzelf creëert.
 2. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  3

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.
 1. Eén oorbel is niet meer genoeg. Maar hoe wordt je oor vol juwelen geen rommeltje? Een piercer geeft advies

  Eén oorbel is niet meer genoeg. Maar hoe wordt je oor vol juwelen geen rommeltje? Een piercer geeft advies

  Je ziet het steeds vaker: oren vol delicate piercings. Maar vergis je niet: die oorstekkers worden niet lukraak geplaatst. Vaak gaat er heel wat denkwerk van een piercer aan vooraf. Want zo’n oorbel moet ook bij én in je oor passen. Anna Paland van de bekende zaak Pirate Piercing legt uit waar je op kunt letten als je voor een ‘curated ear’ kiest. “Soms bepaalt een verschil van twee millimeter of je met een piercing staat of niet.”