Links: actrice Zoë Kravitz op het Met Gala (2019) met oorbellen van Anabela Chan (2.286 euro). Rechts: Meghan Markle met oorbellen van Kimaï (630 euro). Allebei gemaakt met labdiamanten.
Volledig scherm
PREMIUM
Links: actrice Zoë Kravitz op het Met Gala (2019) met oorbellen van Anabela Chan (2.286 euro). Rechts: Meghan Markle met oorbellen van Kimaï (630 euro). Allebei gemaakt met labdiamanten. © Getty Images

Diamanten uit een labo: tot 30% goedkoper, maar ook even waardevol? “Zelfs professionals zien het verschil niet”

Diamanten hoeven je geen fortuin meer te kosten. Edelstenen die niet uit de natuur, maar uit een labo komen, winnen aan populariteit: merken als Pandora werken ermee en celebrity’s als Meghan Markle dragen ze trots. Al voor zo’n 350 euro bezit je een ring met diamanten die bovendien ecologischer en meer ethisch verantwoord zijn, vertellen juwelenontwerpsters Stefanie Koulouris en Jennifer Elliot. “Waar de natuur miljoenen jaren over doet, dat doet het labo in enkele weken.”

 1. Prinses Diana’s ‘wraakjurk’ doet weer stof opwaaien op Netflix (en doet dat ook al jaren in de mode)

  Prinses Diana’s ‘wraakjurk’ doet weer stof opwaaien op Netflix (en doet dat ook al jaren in de mode)

  In het nieuwste seizoen van ‘The Crown’ zien we prinses Diana in haar iconische zwarte jurk met blote schouders, die ze vlak na haar breuk met prins Charles draagt. Zo startte ze de trend om een revenge dress te dragen: een adembenemende outfit om je ex te laten zien wat die mist. Deze vijf bekende vrouwen deden de prinses voortreffelijk na en dit zijn de regels van de ‘wraakjurk’.
 2. Zien: de nieuwe Eviva-collectie van NINA en Bel&Bo: “Strak bovenaan, uiteenlopend onderaan. Bootylicious!”

  Zien: de nieuwe Evi­va-collectie van NINA en Bel&Bo: “Strak bovenaan, uiteenlo­pend onderaan. Bootyli­cious!”

  Vanaf zaterdag ligt de Eviva-collectie van Bel&Bo en NINA in de rekken: veel plussize plezier aan kleine prijzen. Voor die gelegenheid maakt de NINA-redactie jullie warm voor hun favoriete stukken. Maar toch nét niet zo warm als dat de zachte stoffen en herfstige texturen je zullen houden. “De snit is fantastisch: dankzij de hoge taille en flared pasvorm zien mijn benen er een tikkeltje langer uit.”
 3. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.