Getty Images
Volledig scherm
© Getty Images

Deze zomer mag je opvallen aan het zwembad, bewijzen deze 3 trends in badpakken- en bikinimode

De zon schijnt, vakantie lonkt. En bij zomer hoort natuurlijk een badpak of bikini. Mag het wat meer zijn dan alweer datzelfde zwarte setje? Top, want dat is dit jaar exact de filosofie achter drie grote trends in badmode. Extra kleurrijk, extra vrouwelijk of extra exotisch: take your pick.

  1. 3 vrouwen verdedigen het vrouwenuur in Brussels zwembad: “In een zwembad kán ik geen dikke trui aan om mijn vormen te verstoppen”
    PREMIUM

    3 vrouwen verdedigen het vrouwenuur in Brussels zwembad: “In een zwembad kán ik geen dikke trui aan om mijn vormen te verstoppen”

    Het nieuwe openluchtzwembad in Anderlecht opent op zaterdagvoormiddag één uur alleen voor vrouwen. “Iedereen moet de kans krijgen om te zwemmen”, zegt de initiatiefnemer. “En er zijn vrouwen die zich niet op hun gemak voelen in de aanwezigheid van mannen.” Tussen de bakken kritiek op Twitter klinken ook vrouwelijke stemmen die opwerpen dat zo’n vrouwenuurtje geen quatsch is. Vicky, Fran en Eveline getuigen. “Soms zwom een man ‘per ongeluk’ tegen me aan. En dan belandden zijn handen ‘per ongeluk’ op mijn borsten of billen.”