JUTTU - Ik koop Belgisch
Volledig scherm
© JUTTU - Ik koop Belgisch

Deze 6 opkomende Belgische merken staan deze zomer in de kijker

Lokaal te shoppen en handelaars een hart onder de riem steken blijft belangrijk. Die boodschap hebben ze bij winkelketen JUTTU goed begrepen. Om het winkelhieren aan te moedigen, geven ze deze zomer zes beloftevolle Belgische merken een pop-upplek in hun winkels. En omdat het vandaag de nationale feestdag is, sommen wij ze even op.

0 reacties

 1. 1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij
  Gouden Cross

  1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij

  Komend weekend vindt de apotheose van het veldritseizoen plaats. In het Nederlandse Hoogerheide strijden de renners om de felbegeerde regenboogtrui. Met de Gouden Cross kan je jouw eigen droomploeg samenstellen en zo prachtige prijzen scoren. Schrijf je voor de start van de wedstrijd bij de beloften (zaterdag 4 februari om 13 uur, red.) een ploeg in, krijg je er zelfs een gratis team bij.
 2. Dit zijn de 20 Vlaamse design- en modetalenten om in te investeren in 2023. “Mijn creaties zijn niet voor iedereen”

  Dit zijn de 20 Vlaamse design- en modetalen­ten om in te investeren in 2023. “Mijn creaties zijn niet voor iedereen”

  België barst van het talent: van mode- en meubelontwerpers tot grafische designers en juwelen- en handtassenmakers. Zo stelde de organisatie Flanders DC, die beginnende ondernemers binnen design en mode in Vlaanderen op weg helpt, een ‘20 to watch’-lijst op. De helft daarvan is klaar om de modewereld te veroveren, de rest wil zich bewijzen in de designsector. “Durven dromen is het geheim van ons succes.” Een overzicht.