Unsplash/NINA
Volledig scherm
© Unsplash/NINA

Deze 12 tassen zijn perfect voor vakantie én dagelijks gebruik

De ideale vakantietas vinden is geen sinecure. Je reisgezel moet licht, praktisch en voldoende ruim zijn, bij verschillende outfits passen en liefst ook nog eens klasse uitstralen. Slimme fashionista’s kiezen voor een tas waar je ook na je vakantiepret nog plezier aan hebt. Wij tippen twaalf handtassen waar je gegarandeerd mee scoort en blijft scoren.

 1. Prinses Elisabeth is ‘de Kate Middleton van België’. Dit zijn haar 10 meest iconische modekeuzes

  Prinses Elisabeth is ‘de Kate Middleton van België’. Dit zijn haar 10 meest iconische modekeuzes

  Over de outfit van prinses Delphine is al veel inkt gevloeid, maar het is uitkijken naar wat de rest van de koninklijke familie vandaag zal dragen op de Nationale Feestdag. Steeds meer ogen zijn gericht op kroonprinses Elisabeth. Met haar 21 lentes is ze uitgegroeid tot ‘een echt vrouwtje’, zoals haar vader zou zeggen. Al heeft ze haar onmiskenbare stijlgevoel vooral geërfd van mama Mathilde en oma Paola. Wij tonen haar opvallendste én mooiste koninklijke looks.
 2. De Knokke-look is passé, zo knopen jongeren anno 2022 hun trui: “Elke generatie heeft zijn eigen manier”

  De Knok­ke-look is passé, zo knopen jongeren anno 2022 hun trui: “Elke generatie heeft zijn eigen manier”

  Ook in de zomer is het sweater weather, zeker met zo’n wisselvallig klimaat als het Belgische. Wie zich straks geen blijf weet met zijn trui, kan een voorbeeld nemen aan onze jeugd. Zij dragen het stuk steeds vaker gekruist over hun bovenlichaam. Nee, niet zoals de Knokke-look - te bourgeois, te boomer -, maar op hun eigen manier. Modejournalist David Devriendt legt uit hoe, en kadert de trend. “Door de trend van de heuptasjes zijn jongeren het gewoon geworden om iets op hun borst te dragen.”
 1. Gemiddelde hypotheekrente bedraagt al 2,48%: kan je je tarief nu vastleggen om verdere stijging te slim af te zijn?
  Spaargids.be

  Gemiddelde hypotheek­ren­te bedraagt al 2,48%: kan je je tarief nu vastleggen om verdere stijging te slim af te zijn?

  De rentevoeten voor woonleningen zitten de laatste maanden stevig in de lift. En nu de Europese Centrale Bank beslist heeft om voor het eerst in 11 jaar tijd de rente te verhogen, lijkt er ook geen beterschap op komst. Is het dan een goed idee om nu nog snel een lening vast te leggen en nadien pas een woning te kopen? Spaargids.be onderzoekt de mogelijkheden.