BareMinerals / Chanel / Giorgio Armani
Volledig scherm
© BareMinerals / Chanel / Giorgio Armani

“De soft bob is hét kapsel van het jaar.” Dit zijn de trends van het moment voor je huid, haar en make-up

Met de eerste zonnestralen op onze bol durven we stilaan weer te dromen van mooiere tijden. En dat mag je letterlijk nemen, want verrassende nieuwe beautytrends wachten ons dit voorjaar op. Beautyredactrice Sophie overloopt de tendensen die je de komende maanden in je eigen badkamer kan opmerken, van au naturel knallen met kleur tot ‘babylights’ en ‘stresscare’. “Beauty wordt dit jaar dé manier om te ontspannen.” 

 1. “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost
  TV

  “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost

  Goed nieuws voor de fans van de bekroonde jongerenreeks ‘Hacked’, want het tweede seizoen is in aantocht. In de eerste tien afleveringen maakte de kijker kennis met de drie hechte vrienden Nilou (Alicia Andries), Malick (Misha van der Werf) en Adanne (Helena Tengan), die gechanteerd en geteisterd werden door een genadeloze hacker. Maar nu is het tijd voor de andere kant van het verhaal. De fans komen eindelijk wat meer te weten over de hacker zélf.
 1. “Vooral mannen vinden vanille een opwindende geur.” Beautyredactrice Sophie selecteert de meest verleidelijke parfums

  “Vooral mannen vinden vanille een opwindende geur.” Beautyre­dac­tri­ce Sophie selecteert de meest verleide­lij­ke parfums

  Valentijn en parfum. De twee gaan al decennialang hand in hand. Maar behalve een slimme commerciële zet, zit er ook écht iets achter: het juiste parfum is de perfecte verleider. Dat wordt scoren! Onze beautyjournalist Sophie zet de meest sensuele geuren op een rijtje. “Deze zinnelijke geurnoot is dierlijk, een tikje primitief en net daarom onweerstaanbaar.”