Instagram @afnandano - @kourtneykardashian
Volledig scherm
© Instagram @afnandano - @kourtneykardashian

De kleur van paprikachips, pompoenen en binnenkort ook lippenstift? Vanaf 2022 stiften we onze lippen oranje

Meer is meer tegenwoordig, en dat vertaalt zich naar een explosie in ons kleurenpalet. Deze nieuwe trend, voorspeld door verschillende toonaangevende make-upartiesten, past perfect in dat speelse plaatje. Want als je het hen vraagt, stiften we onze lippen collectief in de kleur van pompoenen in 2022. Beautyredactrice Sophie: “Oranje is even universeel als rood, maar een tikje specialer.” Orange is the new red, pink and nude!

 1. Blauwe of witte eyeliner? Hoe zelfs je make-up verklapt of je een millennial of Gen Z-er bent

  Blauwe of witte eyeliner? Hoe zelfs je make-up verklapt of je een millennial of Gen Z-er bent

  Over de verschillen tussen millennials en Gen Z is al het één en ander geschreven. Zo wordt de ene generatie behoorlijk warm van Instagramwaardige keukenspullen, terwijl de andere zijn dagen het liefst al scrollend doorbrengt op TikTok. Het is dan ook niet verwonderlijk dat, naast taalgebruik, outfits en haarscheiding, ook de make-uproutine van beide generaties er anders uitziet. Verklappen jouw favoriete make-uplooks of je een Gen Z-er bent, of een millennial?
 2. Prinses Elisabeth is ‘de Kate Middleton van België’. Dit zijn haar 10 meest iconische modekeuzes

  Prinses Elisabeth is ‘de Kate Middleton van België’. Dit zijn haar 10 meest iconische modekeuzes

  Het is feest, want kroonprinses Elisabeth is deze week jarig. Op 25 oktober mag ze feestvieren. Alle ogen zullen dan op haar gericht zijn, iets wat steeds vaker gebeurt. Met haar 21 lentes is ze uitgegroeid tot ‘een echt vrouwtje’, zoals haar vader zou zeggen. Al heeft ze haar onmiskenbare stijlgevoel vooral geërfd van mama Mathilde en oma Paola. Dit zijn haar opvallendste én mooiste looks.
 3. PayPal verliest een belangrijke troef: welke voordelen heeft het nog? En kies je beter voor betalen met een kredietkaart?
  Spaargids.be

  PayPal verliest een belangrij­ke troef: welke voordelen heeft het nog? En kies je beter voor betalen met een krediet­kaart?

  Het betaalplatform PayPal stopt met het vergoeden van retourkosten. Een vergoeding daarvoor indienen is dus niet langer mogelijk. PayPal verliest daarmee een grote troef in vergelijking met andere betaaldiensten. Op welk vlak verschilt het dan nog van een kredietkaart? En hoe populair is PayPal in België eigenlijk? Spaargids.be maakt de analyse.
 4. Is marineblauw het nieuwe zwart? Volgens de make-upartiesten van Chanel en Dior alvast wel

  Is marine­blauw het nieuwe zwart? Volgens de ma­ke-uparties­ten van Chanel en Dior alvast wel

  Herinner je je nog dat ‘frosty’ blauwe make-up, de signature look van zangeres Christina Aguilera, een ding was in de nineties? Als we naar de make-up kijken van de modellen op de catwalks van Dior en Chanel, lijkt Het Tijdperk Van Blauw opnieuw aangebroken: blauw was de rode draad in de make-up looks bij hun collecties voor het najaar. Dat kan maar een ding betekenen. Binnenkort introduceren ook wij de kleur weer in onze toiletzak.