Beautyredactrice Sophie.
Volledig scherm
PREMIUM
Beautyredactrice Sophie. © NINA

De hele dag zweetvrij voor een prikje? Onze beautyredactrice test deo’s van 3 tot 27 euro. “Deze krijgt 10 op 10"

Voor iedereen die vorig jaar klaagde over de slechte zomer: be careful what you wish for. Fris deze hittegolf doorstaan is een uitdaging van jewelste. Wat kost dat, geurvrije oksels? Is een deo van een paar euro voldoende of krijg je een product dat (veel) beter werkt tegen zweet als je meer betaalt? Beautyredactrice Sophie testte deo’s van 3,35 tot 27 euro en deelt één keer een 10 op 10 uit. “Zelfs na een wandeling bij 30 graden zijn mijn oksels nog fris.” 

 1. UITGETEST: dure en goedkope zonnecrèmes. “De melk smeert heerlijk uit, als ware het één van hun luxueuze dagcrèmes”
  PREMIUM

  UITGETEST: dure en goedkope zonnecrè­mes. “De melk smeert heerlijk uit, als ware het één van hun luxueuze dagcrèmes”

  Vandaag staan er bloedhete temperaturen en een brandende zon op het menu, en is het dus belangrijker dan ooit om je huid goed te beschermen. Maar de ene zonnecrème is de andere niet. Beautyredactrice Sophie test en vergelijkt verschillende producten zodat jij dat niet hoeft te doen, met prijskaartjes van 14,99 euro tot 40 euro. “Een goedkope zonnecrème uit de supermarkt zou niet minder goed mogen zijn dan een dure uit de parfumerie.”
 2. Beautyredactrice Sophie vergelijkt dure en goedkope lippenbalsems: “Manlief vindt de geur niet te harden”
  PREMIUM

  Beautyre­dac­tri­ce Sophie vergelijkt dure en goedkope lippenbal­sems: “Manlief vindt de geur niet te harden”

  Elke maand gaat beautyredactrice Sophie op zoek naar het beste product in zijn categorie. Deze maand? Lippenbalsem. Want ook in de zomer is die onmisbaar als je geen uitgedroogde lippen wil. Sophie test vier budgetvriendelijke balsems, vier lippenbalsems uit de middenklasse en vier creaties van luxemerken. Werkt de Honey Lip Care van Apavita voor 4,90 euro even goed als de Addict Lip Glow van Dior voor 37,50 euro? “Het is even schrikken als je het tinnen potje openschroeft: de lippenbalsem is lavendelpaars met glitter.”