NINA
Volledig scherm
© NINA

De getatoeëerde wenkbrauw maar dan beter: wij probeerden microblading uit

getestWie aan getatoeëerde wenkbrauwen denkt, ziet meteen twee dunne zwarte lijntjes voor zich, die als permanent verbaasde rupsjes boven je ogen dansen. Wel, die tijd is voorbij. Tegenwoordig is de wenkbrauwtattoo één van de meest gevraagde beautybehandelingen, zij het onder een nieuwe naam: microblading.

 1. Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alternatief als sinterklaasgeschenk of kerstcadeau?
  Tweakers

  Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alterna­tief als sinter­klaas­ge­schenk of kerstca­deau?

  Hoop je op een iPhone 14 in je schoentje of onder de kerstboom? Dan ben je er waarschijnlijk aan voor de moeite. Wil je toch nog voor het jaareinde een mooi toestel van Apple uitpakken, dan vormt de veel sneller verkrijgbare iPhone 13 mogelijk een alternatief. Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers plaatst beide modellen naast elkaar.
 2. 
“Deze jas is meer in trek dan ooit”: scoor hier de 30 mooiste jassen van ’t seizoen

  “Deze jas is meer in trek dan ooit”: scoor hier de 30 mooiste jassen van ’t seizoen

  De winkelrekken hangen opnieuw vol winterjassen en er is, zoals elk seizoen, opnieuw keuze genoeg. Toch is de zoektocht naar de juiste pasvorm en een kwaliteitsvol exemplaar vaak een heuse struggle. Van de puffertrench tot de pilotenjas: met deze 7 trends voor haar én hem zit je volgens onze mode-experte Hilde Geudens deze herfst en winter helemaal goed. “Deze jas is altijd een goede investering.” Welke kies jij?