Instagram @kourtneykardashian & Ellen von Unwerth/ Instagram @harriettegordon @parishawkenphoto
Volledig scherm
© Instagram @kourtneykardashian & Ellen von Unwerth/ Instagram @harriettegordon @parishawkenphoto

De bruid mag (erg) kortgerokt zijn dit jaar. “Vrouwen willen meer buiten de lijntjes kleuren tegenwoordig”

Dit weekend stapte realityster Kourtney Kardashian (43) in het huwelijksbootje met muzikant Travis Barker (46), in een witte mini-jurk van Dolce & Gabbana. Kardashian kroont zich daarmee niet alleen tot mevrouw Barker, maar ook tot trendsetter. Korte trouwjurken zijn erg populair, ook in Belgische bruidwinkels. “We zien al een tijdje dat de vraag naar korte kleedjes stijgt. En dankzij Kourtney zal die vraag nog meer toenemen.”

 1. Met z’n tweeën op ‘elopement’ of een ‘ceremini’ voor maar 5.000 euro: 5 grote huwelijkstrends voor 2022
  PREMIUM

  Met z’n tweeën op ‘elopement’ of een ‘ceremini’ voor maar 5.000 euro: 5 grote huwelijk­strends voor 2022

  In 2022 zeggen we als het op trouwen aankomt de tradities vaarwel en ‘ja, ik wil’ tegen een (veel) persoonlijker huwelijk. (Veel) kleiner, stiekemer, exotischer, in het groen: zolang het maar helemaal ‘ons’ ademt. Met Iris Decreus, CEO van House of Weddings, weddingplanner Aude François en 3 Belgische koppels bespreken we vijf grote trouwtrends – met hun kostenplaatje.
 2. Een unieke diamant, een vingerafdruk van je partner of een puzzelstukring: dit zijn de 8 trends in trouwjuwelen

  Een unieke diamant, een vingeraf­druk van je partner of een puzzelstuk­ring: dit zijn de 8 trends in trouwjuwe­len

  Het eeuwige symbool van verbinding en liefde is nog altijd de trouwring. Hij moet one of a kind zijn, tijdloos, subtiel of net heel opvallend: het lijstje aan vereisten voor het perfecte juweel is ellenlang. Om toekomstige echtgenoten te helpen bundelde House of Weddings de trends in trouwjuwelen van 2022. Van geüpcyclede juwelen tot unieke gravures: deze ontwerpen verzegelen dit jaar de eeuwige liefde.