Photo by Sweet Ice Cream Photography on Unsplash
Volledig scherm
© Photo by Sweet Ice Cream Photography on Unsplash

Daar komt de bruid: dit worden dé trouwtrends voor 2018

Geen zorgen, die diamanten ring rond je vinger gaat nooit uit de mode. Maar verder zijn ook trouwfeesten gebonden aan trends en modefenomenen. Vorig jaar waren het bloemenkransen, crop tops en vuurwerkstokjes. Benieuwd wat je voor 2018 op je Pinterestbord moet zetten? Lees dan vooral verder.

0 reacties

 1. KIJK. dit is de kleerkast van koningin Mathilde. “Haar goedkoopste jurk kost 49,95 euro”
  PREMIUM

  KIJK. dit is de kleerkast van koningin Mathilde. “Haar goedkoop­ste jurk kost 49,95 euro”

  Ze is de meest gefotografeerde vrouw van het land en ziet er (bijna) altijd piekfijn uit. Koningin Mathilde (50) heeft dan ook een kleerkast – of beter een dressing – om u tegen te zeggen. Hoeveel outfits heeft ze klaar hangen voor haar werk? Waar komen haar juwelen vandaan? En waarom draagt ze zo vaak wit? Onze royalty-expert duikt in de garderobe van Modekoningin Mathilde. “Zonder dit accessoire voelt ze zich naakt.”
 2. Van gebarsten lippen tot droge benen: tips van 3 experts om je huid lenteklaar te maken. “Vermijd scrubs”
  PREMIUM

  Van gebarsten lippen tot droge benen: tips van 3 experts om je huid lenteklaar te maken. “Vermijd scrubs”

  Na de winter is onze teint dof en vaal en het is nog even wachten tot de zomerzon ons weer kleur en eventuele sproetjes geeft. Maar geen nood. Drie experts delen wat je nu al kan doen voor een frisser gelaat, gehydrateerde lippen en een gezonde huid die klaar is voor de eerste zonnestralen. Inclusief de producten die het kopen waard zijn. “Deze bodylotion werkt goed op droge hielen en ellebogen.”
 3. Stijgende rentes en vrijgesteld van roerende voorheffing: alles wat je moet weten over de tak 21-spaarverzekering
  Spaargids.be

  Stijgende rentes en vrijge­steld van roerende voorhef­fing: alles wat je moet weten over de tak 21-spaarverze­ke­ring

  Sinds eind vorig jaar neemt de appetijt voor tak 21-spaarverzekeringen met een gewaarborgde basisrente opnieuw toe, zo meldt de verzekeringsfederatie Assuralia. De stijgende rentevoeten op de financiële markten en een gunstige fiscale behandeling zijn daar niet vreemd aan. Wat houden die spaarverzekeringen precies in? En wat zijn de voor- en nadelen? Spaargids.be licht toe.