NINA
Volledig scherm
© NINA

Coupe christmas? Beautyredactrice Sophie toont hoe je snel een elegant feestkapsel maakt met lang haar

Een feestkapsel in elkaar steken op vijf minuten? Dat kan. Beautyredactrice Sophie toont je een easy peasy feestelijke paardenstaart. Je hebt er niets voor nodig, behalve een elastiekje. En het beste van al: het lijkt alsof je veel moeite gedaan hebt, maar eigenlijk valt dat best mee. Je moet slechts deze vier poepsimpele stappen volgen. 

 1. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  9

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.
 2. Rijen fans en 191.000 volgers: Les Jumelles-oprichtster Magalie Aerts over haar succes. “Ik moest er veel voor opofferen”
  PREMIUM

  Rijen fans en 191.000 volgers: Les Jumelles-opricht­ster Magalie Aerts over haar succes. “Ik moest er veel voor opofferen”

  De Belgische webshop Les Jumelles werd in korte tijd razendpopulair. Shoppers schuiven in rijen aan bij de pop-upwinkels en op Instagram heeft het merk 191.000 volgers. Voor het eerst geeft oprichtster Magalie Aerts de geheimen prijs van haar bloeiende bedrijf en toont ze wie er achter de zakenvrouw schuilt. “Een van de eerste woorden die mijn oudste dochter kon uitspreken, was Les Jumelles.”