Getty Images
Volledig scherm
© Getty Images

Chique hoeft niet duur te zijn: 15 klassetassen voor minder dan 100 euro

Voor een stijlvolle handtas hoef je niet per se het budget van een designer item neer te tellen. De truc is om een tas te vinden die prijzig oogt, maar dat niet per se is. Deze vijftien toppers zien er duur uit, maar kosten je minder dan 100 euro.

 1. Iconische Baguette Bag van ‘Sex And The City’ blaast 25 kaarsjes uit: “Ze hebben die tas echt uitgemolken”

  Iconische Baguette Bag van ‘Sex And The City’ blaast 25 kaarsjes uit: “Ze hebben die tas echt uitgemol­ken”

  “Men noemde het ook wel eens de rich bitch bag.” Nu de allereerste it-bag 25 jaar is geworden: tijd voor een lesje modegeschiedenis. Moderedacteur David Devriendt legt uit hoe de Baguette van Fendi uitgroeide tot zo’n icoon en waarom de tas zo populair blijft. “Het model mag geïnspireerd zijn op Franse vrouwen die een stokbrood onder hun arm dragen, de Baguette was vooral populair in Amerika. En onlosmakelijk verbonden met New York en het hedonisme uit ‘Sex And The City’.”
 1. Tijd om sweater en bikershort boven te halen, want het is ‘Prinses Diana-weer’. “Al 15 jaar een iconische look”

  Tijd om sweater en bikershort boven te halen, want het is ‘Prinses Dia­na-weer’. “Al 15 jaar een iconische look”

  Het is Prinses Diana-weer, klinkt het op sociale media. Wat dat in hemelsnaam is? Wel, het verwijst naar het weer in september dat niet te warm maar ook niet te koud is. Het ideale moment dus om Lady Di’s iconische look met de oversized sweater en bikershorts te dragen. Onze mode-expert David Devriendt legt uit waarom die outfit zelfs na 25 jaar zo’n voorbeeld blijft.
 2. Krijg tot 50 procent van je verbouwfacturen terugbetaald via de nieuwe Mijn VerbouwPremie
  Livios

  Krijg tot 50 procent van je verbouwfac­tu­ren terugbe­taald via de nieuwe Mijn VerbouwPre­mie

  Vanaf 1 oktober 2022 kan je de Mijn VerbouwPremie aanvragen. Die nieuwe premie omvat verschillende oudere premies voor renovaties en energiebesparende ingrepen. Voor welke werken kan je de nieuwe Mijn VerbouwPremie precies aanvragen? Hoeveel krijg je terugbetaald? En hoe werkt het systeem precies? Bouwsite Livios.be zocht het uit. Energetisch renoveren blijft immers dé manier om je energieprijzen zoveel mogelijk te beperken.