Polette
Volledig scherm
© Polette

Brillenprijsvechter Polette komt naar België

Vroeger was het moeilijk om een betaalbare en stijlvolle bril te vinden, laat staan een zonnebril. Maar daar is ondertussen verandering in gekomen. Het ene na het andere goedkope brillenmerk opent de deuren in ons land, en daar komt deze maand ook nog het Franse Polette bij.

9 reacties

 • ISABEL FRANCOIS

  4 jaar geleden
  Het is het montuur niet die de prijs maakt maar de glazen..ontspiegelen,ontkrassen,met of zonder filter..pff..Maar aangezien,volgens het artikel,ook zonnebrillen op sterkte betaalbaar zijn is het misschien ook met de glazen een prijsbreker?
 • Gerard Baron

  4 jaar geleden
  Goed dat die er zijn. Onlangs naar de oogarts, voorschrift voor nieuwe glazen. Naar de opticien en daar van mijn stoel gevallen : 1080 euro voor 2 glaasjes (zonder montuur) en dan nog van Japanse oorsprong. Ge moet maar durven he.
 • Barbara De Cordier

  4 jaar geleden
  Guy: en mannen dragen nooit een bril???? Wat voor een opmerking is dat nu weer?
 • Jozef Van Vaerenbergh

  4 jaar geleden
  Goed zo. Nu nog wat concurrentie in de sector van de hoorapparaten want daar bestaan al jaren prijsafspraken. Er is al eens een (flauwe) waarschuwing geweest naar deze sector helaas zonder resultaat.
 • Laura Gosslin

  4 jaar geleden
  Guy Miserez,dat zijn Nerd-brillen, nerd zijn is in de mode en ik noem dat uilenbrillen, ik draag ook een bril maar een gewone zo gene waar je alleen de bril ziet en niet het gezicht
 1. Een iconische Marilyn Monroe-jurk, Stromae en een catsuit met donsdeken: dit zijn de strafste looks van het Met Gala
  Play
  Celebrities
  2

  Een iconische Marilyn Mon­roe-jurk, Stromae en een catsuit met donsdeken: dit zijn de strafste looks van het Met Gala

  Afgelopen nacht vond hét mode-evenement van het jaar plaats. Op het Met Gala in New York poseren de grootste sterren jaarlijks in de allermooiste outfits op de trappen van het Metropolitan Museum of Art. Het thema dit jaar luidt ‘In America: An Anthology of Fashion’. Hoewel heel wat celebrities alles uit de kast haalden, was het toch vooral Kim Kardashian die met de aandacht ging lopen. De realityster leende een iconische jurk van Marilyn Monroe, waarvoor ze maar liefst 7 kilo moest afvallen.
 2. Je tuinhuis, bloemenperk of zwembad veilig stellen? Zo zinvol is een aparte verzekering voor je tuin
  Spaargids.be

  Je tuinhuis, bloemen­perk of zwembad veilig stellen? Zo zinvol is een aparte verzeke­ring voor je tuin

  Heel wat mensen herontdekten tijdens de lockdown hun tuin. Misschien is dit dan ook het goede moment om even stil te staan bij de verzekering ervan. Wat als je tuinmeubilair beschadigd raakt door intense hagel of brand? Of je bloemenperk of gazon bezoek krijgt van loslopend wild of vandalen? Stel dat je opstaand zwembad lek slaat... Spaargids.be gaat voor je na of je verzekering tussenbeide komt.