Instagram @tommycashworld
Volledig scherm
© Instagram @tommycashworld

Brengt IKEA binnenkort een gigantische broodzetel uit?

Is het brood of is het een zetel? Het ziet er alleszins verdomd comfortabel uit, maar in feite gaat het om een kunstwerk van de Canadese artiest Gab Bois, al zou het oeuvre in de toekomst wel eens werkelijkheid kunnen worden. Volgens de Estlandse rapper Tommy Cash zal IKEA de ‘broodzetel’ binnenkort in hun winkels uitbrengen, en als je het ons vraagt, is dat de natte droom van heel wat kunst- en interieurliefhebbers.

 1. Binnenkort één parfum in de kast dat man én vrouw dragen? “Meer dan de helft van de nieuwe parfums is uniseks”

  Binnenkort één parfum in de kast dat man én vrouw dragen? “Meer dan de helft van de nieuwe parfums is uniseks”

  Bloemenparfums zijn voor vrouwen, houtgeuren voor mannen. Dat was lange tijd vanzelfsprekend. Tot nu, want het genderneutrale geurtje rukt op: één flesje voor hem én haar. Beautyredactrice Sophie zoekt uit of ‘mannen-’ en ‘vrouwengeurtjes’ dan echt quatsch zijn en geeft advies om samen het perfecte parfum uit te kiezen. “In het Midden-Oosten dragen mannen traditioneel zware bloemengeuren zoals jasmijn of rozenextract.”
 2. De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartphones
  Tweakers

  De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartpho­nes

  Ben je nog voor je vakantie op zoek naar een nieuwe smartphone? Hecht je veel belang aan de kwaliteit van de bijhorende camera, om zo onvergetelijke vakantiekiekjes en festivalfoto’s te kunnen maken? Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers trakteert je op zijn top drie smartphones-met-de-zotste-camera’s van het moment én geeft ook enkele minder dure alternatieven mee.