Instagram @tommycashworld
Volledig scherm
© Instagram @tommycashworld

Brengt IKEA binnenkort een gigantische broodzetel uit?

Is het brood of is het een zetel? Het ziet er alleszins verdomd comfortabel uit, maar in feite gaat het om een kunstwerk van de Canadese artiest Gab Bois, al zou het oeuvre in de toekomst wel eens werkelijkheid kunnen worden. Volgens de Estlandse rapper Tommy Cash zal IKEA de ‘broodzetel’ binnenkort in hun winkels uitbrengen, en als je het ons vraagt, is dat de natte droom van heel wat kunst- en interieurliefhebbers.

 1. Vintage IKEA-meubels zijn duizenden euro’s waard. Interieurliefhebbers Hannelore en Pieter leggen uit waarom
  PREMIUM

  Vintage IKEA-meu­bels zijn duizenden euro’s waard. Interieur­lief­heb­bers Hannelore en Pieter leggen uit waarom

  Vintage IKEA-meubels zijn tegenwoordig een enorme rage. En dat niet alleen, vaak zijn ze honderden of zelfs duizenden euro’s waard. Recent werd nog een oude fauteuil geveild voor 15.000 euro. Ook Hannelore en Pieter zijn fan en hebben enkele authentieke stukken van de Zweedse woonwarenketen in huis staan. Ze leggen uit waarom de prijs van een oude stoel of lamp plots zoveel kan stijgen. En wie weet, misschien brengt jouw Billy-kast binnen een aantal jaar ook wel geld in het laatje?
 2. Niet-chirurgische neuscorrecties zijn in opmars. “Het resultaat is onmiddellijk zichtbaar”

  Niet-chirurgi­sche neuscorrec­ties zijn in opmars. “Het resultaat is onmiddel­lijk zichtbaar”

  Zware plastische chirurgie is out. Kleine, niet-invasieve ingrepen zijn in. Althans toch als we sociale media mogen geloven: online tonen verschillende mensen het resultaat van ‘liquid rhinoplasty’, een neuscorrectie waar je niet voor onder het mes hoeft maar die uitgevoerd wordt met een spuitje. Keel-, neus- en oordokter Gert Jeunen: “Het is een laagdrempelige behandeling die in de praktijk gebeurt onder verdoving.” Hij vertelt ons over de voor- en nadelen.
 1. Nee Ikea, het is geen toiletborstel, wel een meer! Zweden pakt uit met opvallende campagne

  Nee Ikea, het is geen toiletbor­stel, wel een meer! Zweden pakt uit met opvallende campagne

  Ikea is wereldwijd geliefd vanwege hun betaalbare, stijlvolle meubels. Als je naar Bolmen, Ektorp, of Kallax zoekt op Google krijg je afbeeldingen van de toiletborstel, sofa en kast van de Zweedse fabrikant voorgeschoteld. Maar wist je dat men die namen is gaan lenen van échte plaatsen in hun thuisland, die ook nog eens wondermooi zijn? De toerismedienst van Zweden wil daar verandering in brengen zo meer bezoekers lokken met een gloednieuwe campagne.