Belgian Friday
Volledig scherm
© Belgian Friday

Black Friday, maar dan anders. Deze 4 lokale alternatieven moet je kennen

Black Friday is dé dag bij uitstek om koopjes te doen. Dat is leuk natuurlijk, maar de laatste jaren krijgt het concept ook steeds meer kritiek. In de eerste plaats omdat al dat kopen allesbehalve duurzaam is. Maar ook omdat vooral grote spelers voordeel uit Black Friday halen, terwijl kleinere handelaars er juist door benadeeld worden. Move over Black Friday, hier zijn Belgian, Warm, Red en Green Friday. 

0 reacties

  1. Vivienne Westwood overleden: “Ze ontwierp punkkleding voor The Sex Pistols en erna klassiek met een twist”

    Vivienne Westwood overleden: “Ze ontwierp punkkle­ding voor The Sex Pistols en erna klassiek met een twist”

    Alweer een legende die het leven laat: Vivienne Westwood, ook wel de Queen of Fashion genoemd, is overleden. Van rebelse punkontwerpen tot klassieke Britse en Schotse invloeden: de impact die de 81-jarige ontwerpster had op de modewereld zal nog lang voelbaar zijn. “Ondanks het feit dat ze geen opleiding had genoten, had ze veel aandacht voor snit, volume en details.”
  2. Vaarwel, curtain bangs. ‘Wednesday’ en ‘Emily in Paris’ brengen de pony terug. “Iedereen kan dit laten knippen”

    Vaarwel, curtain bangs. ‘Wednesday’ en ‘Emily in Paris’ brengen de pony terug. “Iedereen kan dit laten knippen”

    “Wedden dat iedereen binnenkort weer een pony vraagt?” Bekende BV-kapper Jochen Vanhoudt is overtuigd: dit kapsel maakt een comeback. En dat heeft alles te maken met twee populaire Netflix-series, ‘Wednesday’ en ‘Emily in Paris’. Krijg je ook zin om de schaar in je haar te zetten? Bezint eer ge begint, waarschuwt de kapper, die alle essentiële info op een rijtje zet.