Vogue / @rustyreconstruced op Instagram
Volledig scherm
© Vogue / @rustyreconstruced op Instagram

Billie Eilish maakt het korset nog hipper: zo draag je de trend zelf

De foto’s van popster Billie Eilish (19) voor modemagazine Vogue zijn óveral. De jonge zangeres schittert in een wulpse look, inclusief strak korset. Het kledingstuk maakt al een tijdje een krachtige comeback, op de catwalks en in winkelrekken. Wil jij er ook een in je garderobe? Twee lingerie-experts en styliste Sarah Roelstraete geven tips om het juiste model uit te kiezen en om het sexy item draagbaar te maken. “Een korset is het summum van zelfliefde.”

 1. Billie Eilish maakt bocht van 180 graden, en daar zijn niet alle fans blij mee: “Al je principes overboord gegooid om erbij te horen”
  PREMIUM
  Celebrities

  Billie Eilish maakt bocht van 180 graden, en daar zijn niet alle fans blij mee: “Al je principes overboord gegooid om erbij te horen”

  Met uitgesproken sexy outfits gooit popzangeres Billie Eilish (19) in Vogue al haar mysterie overboord, letterlijk en figuurlijk. Vreselijk hypocriet, klink het bij critici. Billie zelf zal het echter worst wezen: zij wil vooral een statement maken over het seksueel misbruik waarmee ze te maken kreeg. Maar heeft zo’n statement eigenlijk enige impact?
 2. Dragen mannen binnenkort massaal linnen kostuums? “Je ziet het steeds vaker op kantoor”

  Dragen mannen binnenkort massaal linnen kostuums? “Je ziet het steeds vaker op kantoor”

  Luchtig linnen is de stof bij uitstek om het koel te houden tijdens warme zomerdagen. En wie dacht dat linnen niet fashionable kan zijn, heeft het grandioos mis. Steeds meer celebrity's kiezen voor linnen kostuums, onder wie Amerikaans acteur Brad Pitt. Oprichter en CEO van Café Costume Bruno Van Gils en moderedacteur David Devriendt lichten de nieuwste mannentrend toe. “Linnen staat erom bekend snel te kreuken. Bij een kostuum in linnen blend, heb je dat probleem niet.”
 1. Te volle toilettas op reis? Beautyredactrice Sophie tipt 10 producten die multi-inzetbaar zijn

  Te volle toilettas op reis? Beautyre­dac­tri­ce Sophie tipt 10 producten die mul­ti-inzetbaar zijn

  Eentje is geentje. Dat blijkt eens te meer wanneer we die toilettas volproppen in een poging om ook op reis de beste versie van onszelf te zijn. Geen nood: onze beautyredactrice somt tien handige multitaskers op. “Het is een van ’s werelds oudste beautyproducten en voorlopig onvervangbaar en onmisbaar op vakantie.” Zo heb je aan een paar producten genoeg voor een geslaagde vakantie (en niet onbelangrijk: meer ruimte voor souvenirs).