Bella Hadid tijdens Fashion Week in Parijs eerder dit jaar.
Volledig scherm
Bella Hadid tijdens Fashion Week in Parijs eerder dit jaar. © EPA

Bella Hadid onthult het geheim achter haar strakke kaaklijn en jukbeenderen

Een bijzonder strakke kaaklijn en dito jukbeenderen zijn hét handelsmerk van topmodel Bella Hadid (25). ‘Goeie genen!’ verzucht de ene, terwijl de andere ‘plastische chirurgie’ fluistert. In een recent interview onthult het topmodel zelf het geheim achter haar jaloersmakende gelaatstrekken: ‘face tape’. Dermatoloog Kristin Smet geeft uitleg over dit goedbewaard beautygeheim en vertelt of het écht werkt.

  1. Bella Hadid onderging neuscorrectie op haar 14de omdat ze zich “het lelijke zusje” van Gigi voelde: “Voor de rest niet aan mijn gezicht laten werken”
    Celebrities

    Bella Hadid onderging neuscorrec­tie op haar 14de omdat ze zich “het lelijke zusje” van Gigi voelde: “Voor de rest niet aan mijn gezicht laten werken”

    Bella Hadid (25) heeft in een openhartig interview met ‘Vogue’ verteld over de moeilijkheden met haar mentale gezondheid en over de druk in haar jeugd om er even goed uit te zien als haar zus Gigi. In het interview onthulde het supermodel voor eerst dat ze op 14-jarige leeftijd een neuscorrectie heeft ondergaan, iets wat ze jarenlang heeft ontkend. Ze gaf ook toe dat ze nu spijt heeft van die operatie op zo’n jonge leeftijd: “Ik vond mijn neus eigenlijk best oké.”