Irmy Photography / Oh Yaz
Volledig scherm
© Irmy Photography / Oh Yaz

Belgische lanceert ‘gezond’ ondergoed voor minder vaginale probleempjes. “En het is sexyer dan katoen”

De Antwerpse Lore Janssens had vroeger regelmatig last van “een opvlieging down under”, zoals ze het zelf noemt: vaginale ongemakjes als schimmels of ontstekingen. In de zoektocht naar oplossingen ontdekte ze hoe belangrijk het is om ‘gezond’ ondergoed te dragen. Alleen: de katoenen bommaonderbroeken in de winkel maakten haar niet echt blij. Dus ging ze zelf aan de slag, en ze maakte van ‘haar’ gezond ondergoed een statement. 

  1. Nagelstylisten in ons land hebben het ongelooflijk druk. “Maar de Belg wil geen lange, valse kunstnagels”

    Nagelsty­lis­ten in ons land hebben het ongeloof­lijk druk. “Maar de Belg wil geen lange, valse kunstna­gels”

    Onze nagels lakken doen we al eeuwen, maar tegenwoordig mag het steeds kunstzinniger. Met bloemen, twintig verschillende kleuren of psychedelische golven: niks is te gek. En daarvoor gaan we steeds vaker langs bij een professional. Nagelsalons zitten compleet volgeboekt. Nagelstyliste Lauranne Sebrechts legt uit wat de meest gevraagde trends zijn. “Mensen willen nu in overdrive gaan.”
  2. “Zo zien mijn ogen er meteen fris uit.” 4 beauty-experts delen de geheimen die ze thuis zelf toepassen

    “Zo zien mijn ogen er meteen fris uit.” 4 beau­ty-ex­perts delen de geheimen die ze thuis zelf toepassen

    Ze zijn experts in make-up, huidverzorging, nagels of haar en toveren anderen om in toonbeelden van schoonheid. Maar wat doen beautyprofessionals zélf om er goed uit te zien? Welke tips vinden ze zo essentieel dat ze ze op zichzelf toepassen? Make-upartieste Ines Borgonjon, nail design-fenomeen Anouk Nijs, BV-kapster Sofie Schrauwen en huidverzorgingsexperte An Verschooten delen hun beste geheimen, van de haartool die je in huis moét hebben tot de beste mascaratechniek.