Verrassend hoe achter de klassieke gevel een leefruimte schuilt die de sfeer van een loft uitstraalt.
Volledig scherm
Verrassend hoe achter de klassieke gevel een leefruimte schuilt die de sfeer van een loft uitstraalt. © Maarten De Bouw

Anneleen (28) en Nathan (28) toverden hun herenhuis om tot een thuis met karakter. “De rust van het interieur straalt op ons af”

In het appartement boven hun winkel geven Anneleen en Nathan een eigen invulling aan de Scandinavische stijl. Met een paar subtiel opgehangen fotokaders, reisherinneringen en planten voegt het duo achter lifestylemerk ‘House Raccoon’ een persoonlijke toets toe aan hun thuis. “Toen ik de prachtige authentieke, opgeschuurde houten deuren, trappen en vloeren zag, viel ik meteen in zwijm.”

 1. Prinses Elisabeth is ‘de Kate Middleton van België’. Dit zijn haar 10 meest iconische modekeuzes

  Prinses Elisabeth is ‘de Kate Middleton van België’. Dit zijn haar 10 meest iconische modekeuzes

  Het is feest, want kroonprinses Elisabeth is deze week jarig. Op 25 oktober mag ze feestvieren. Alle ogen zullen dan op haar gericht zijn, iets wat steeds vaker gebeurt. Met haar 21 lentes is ze uitgegroeid tot ‘een echt vrouwtje’, zoals haar vader zou zeggen. Al heeft ze haar onmiskenbare stijlgevoel vooral geërfd van mama Mathilde en oma Paola. Dit zijn haar opvallendste én mooiste looks.
 2. Skincycling of gymlips? Beautyexperte tipt de 10 beste beautyhacks en producten die op TikTok circuleren

  Skincy­cling of gymlips? Beautyex­per­te tipt de 10 beste beauty­hacks en producten die op TikTok circuleren

  Beauty is trending op TikTok. De app is een onuitputtelijke bron van inspiratie, zo blijkt. De soms bizarre trends, gehypete producten en trucjes volgen elkaar in sneltempo op. Tijd voor een basiscursus voor beginners: wij tippen de tofste beautyhacks en producten die iedereen moét hebben, ook jij. “Het is al jaren de bestseller van het gamma, maar werd dankzij de vele fans op TikTok populairder dan ooit. Wereldwijd gaat er elke minuut een flesje over de toonbank.”
 3. BINNENKIJKER. Bart maakte zijn villa superzuinig: “Dat mijn inspanningen lonen, zie ik aan mijn energiefactuur van amper 250 euro per jaar”
  PREMIUM

  BINNENKIJ­KER. Bart maakte zijn villa superzui­nig: “Dat mijn inspannin­gen lonen, zie ik aan mijn energiefac­tuur van amper 250 euro per jaar”

  Elke week bezoekt onze woonexpert Björn Cocquyt een bijzonder huis. In zijn ecologische villa in Herk-de-Stad ligt Bart (44) niet wakker van de energieprijzen die de pan uit rijzen. Zijn factuur bedraagt niet eens 250 euro. Per jaar welteverstaan. Een flink deel van die besparing realiseert hij met slimme ingrepen die ook eenvoudig uit te voeren zijn.