Verrassend hoe achter de klassieke gevel een leefruimte schuilt die de sfeer van een loft uitstraalt.
Volledig scherm
Verrassend hoe achter de klassieke gevel een leefruimte schuilt die de sfeer van een loft uitstraalt. © Maarten De Bouw

Anneleen (28) en Nathan (28) toverden hun herenhuis om tot een thuis met karakter. “De rust van het interieur straalt op ons af”

In het appartement boven hun winkel geven Anneleen en Nathan een eigen invulling aan de Scandinavische stijl. Met een paar subtiel opgehangen fotokaders, reisherinneringen en planten voegt het duo achter lifestylemerk ‘House Raccoon’ een persoonlijke toets toe aan hun thuis. “Toen ik de prachtige authentieke, opgeschuurde houten deuren, trappen en vloeren zag, viel ik meteen in zwijm.”

  1. De strijd om een woning te bemachtigen: wat kan je allemaal doen om als eerste in de rij te staan? Woonexpert geeft advies
    PREMIUM

    De strijd om een woning te bemachti­gen: wat kan je allemaal doen om als eerste in de rij te staan? Woonexpert geeft advies

    Op de immomarkt komt het steeds vaker voor dat kandidaten in de rij staan om hetzelfde huis te kopen. Na amper een dag heeft het dan ook al een nieuwe eigenaar gevonden. Wie ernaast grijpt, blijft ontgoocheld achter en dat gebeurt dikwijls verschillende keren op een rij. Nochtans kan je de kans op koopsucces aanzienlijk vergroten. Onze woonexpert Bjorn Cocquyt geeft 20 tips die je sneller helpen te handelen en je een voorsprong geven op andere kandidaat-kopers.