Verwarming lager, dus we hebben warme kleren nodig. Damart ziet verkoop van hun warmste thermisch ondergoed maal zes en maal zeven gaan.
Volledig scherm
PREMIUM
Verwarming lager, dus we hebben warme kleren nodig. Damart ziet verkoop van hun warmste thermisch ondergoed maal zes en maal zeven gaan. © DAMART

Angst voor hoge energiefactuur leidt tot rush op thermisch ondergoed: nu al tot zevenvoudige meerverkoop

Wie koukleumt, shopt slim. De retail constateert nu al - evenredig met de waanzinnige energieprijsstijgingen - een rush op thermisch ondergoed. Damart noteert een zes- tot zevenvoudige meerverkoop van zijn warmste onderlijfjes. Blijft wie nog geen voorraad aan thermische lijfjes insloeg deze winter letterlijk in de kou staan, of zijn er genoeg ‘damarrekes’ voor iedereen?

25 reacties

 • Diane Stevens

  2 maanden geleden
  Merinowol jeukt bij veel mensen. Ik had er ooit een en moest krabben als gek. Ook zuivere scheerwol kan erg jeuken. Geef mij maar Damarkes. Wel elke dag verversen.
 • Georges Pelgrims

  2 maanden geleden
  Dast leven hé de energiefacturen schieten de hoogte in en andere verdienen er goed aan nu zijn het die van het Termische ondergoed.
 • Geert De Winne

  2 maanden geleden
  Het laatste waar ik op bespaar is de verwarming!
 • Marc Huyghebaert

  2 maanden geleden
  2020 en we staan bijna 50 jaar terug met al onze technologie en politiek
 • Marleen de Henau

  2 maanden geleden
  De oude solomio en flannelen lakens,bedkruik helpen heel veel.
 1. De laatste modeshow van Raf Simons was een rave: de 9 meest iconische modemomenten uit zijn carrière
  PREMIUM

  De laatste modeshow van Raf Simons was een rave: de 9 meest iconische modemomen­ten uit zijn carrière

  In oktober presenteerde Raf Simons (54) zijn voorjaarscollectie in een nachtclub, in aanwezigheid van een duizendtal ravers. Niets deed vermoeden dat het zijn laatste show zou zijn. Hoewel hij nog aan de slag blijft bij Prada, sluit de wereldberoemde Belg nu een turbulent tijdperk af. Het ideale moment om terug te blikken op zijn indrukwekkende carrière, waarin hij gabbers, ‘ugly dad sneakers’ en de Kardashians hip wist te maken.
 2. Make-up mooier en makkelijker aanbrengen? Meer dan deze penselen heb je niet nodig, tipt make-upartiest

  Make-up mooier en makkelij­ker aanbrengen? Meer dan deze penselen heb je niet nodig, tipt ma­ke-upar­tiest

  Make-upborstels helpen je je make-up mooier en makkelijker aan te brengen, maar in tegenstelling tot wat sociale media of influencers je misschien doen denken, heb je er geen tientallen nodig. Met een paar goedgekozen multitaskers kom je een heel eind. Make-upartiest Ines Borgonjon tipt de 10 beste kwasten en legt uit hoe je ze creatief kan gebruiken. “Deze kwast blendt oogmake-up perfect.”