Links: Margot Robbie in de nieuwe film over Barbie.
Volledig scherm
Links: Margot Robbie in de nieuwe film over Barbie. © Photo News - Instagram @Kimkardashian

Allemaal Barbie? Volledig in het roze wordt dé zomertrend voor wie graag opvalt

Veel jonge meisjes kijken naar haar op — er is dan ook niemand met zoveel verschillende beroepen. We hebben het natuurlijk over Barbie. En het belooft háár zomer te worden, want er komt een film over haar uit en ze wordt ons ultieme stijlicoon. De sterren doen inspiratie op bij het lief van Ken en ook de catwalks kleurden volledig roze. ‘Barbie Girl' of niet, deze zomer bevind je je in een ‘Barbie World’.

 1. ‘Pheromone perfumes’ zijn een hype op sociale media: “Het zou je onweerstaanbaar maken.” Parfumeur licht toe

  ‘Pheromone perfumes’ zijn een hype op sociale media: “Het zou je onweer­staan­baar maken.” Parfumeur licht toe

  Liefde gaat door de maag, zo luidt het gezegde. Maar volgens de nieuwste hype op sociale media klaarblijkelijk ook door de neus. ‘Pheromone perfume’ is dé geurtrend van deze zomer. Als je die ene crush wil aantrekken, moet je slechts een flesje van dit wondermiddel kopen, klinkt het. Of het ook echt werkt? Parfumeur Kristof Lefebre licht toe: “Feromonen zijn lichaamseigen geuren die binnen de aantrekkingskracht tussen mensen een belangrijke rol zouden kunnen spelen.”
 2. Vaarwel okselvij­vers: mo­de-ex­pert Sarah vertelt in welke stoffen je het minst zweet

  Vaarwel okselvij­vers: mo­de-ex­pert Sarah vertelt in welke stoffen je het minst zweet

  Het is hartje zomer: de afgelopen weken klommen de temperaturen geregeld vlotjes richting dertig graden Celcius, en het ziet er niet naar uit dat het kwik snel weer drastisch zal dalen. Heerlijk terrasjesweer, dus. Maar ook: de temperaturen waarin sommigen zich te pletter zweten. Gelukkig is er de expertise van stylist Sarah Roelstraete. Zij legt uit welke outfits, materialen en kleuren je best draagt om okselvijvers te vermijden of te verbergen.
 1. Dragen mannen binnenkort massaal linnen kostuums? “Je ziet het steeds vaker op kantoor”

  Dragen mannen binnenkort massaal linnen kostuums? “Je ziet het steeds vaker op kantoor”

  Luchtig linnen is de stof bij uitstek om het koel te houden tijdens warme zomerdagen. En wie dacht dat linnen niet fashionable kan zijn, heeft het grandioos mis. Steeds meer celebrity's kiezen voor linnen kostuums, onder wie Amerikaans acteur Brad Pitt. Oprichter en CEO van Café Costume Bruno Van Gils en moderedacteur David Devriendt lichten de nieuwste mannentrend toe. “Linnen staat erom bekend snel te kreuken. Bij een kostuum in linnen blend, heb je dat probleem niet.”