Timothée Chalamet.
Volledig scherm
Timothée Chalamet. © Mike Marsland/WireImage

Acteur Timothée Chalamet zet zijn eerste stappen in de modewereld met een trui voor het goede doel

Timothée Chalamet (25) is op korte tijd uitgegroeid tot een van de grootste stijliconen van het moment. Bekende designers zouden een moord begaan om hem te kleden en Vogue benoemde de acteur zelfs tot meest invloedrijke man in het modewereldje. Het stond dus in de sterren geschreven dat hij zelf de stap zou zetten naar de fashion scene. En dat is nu gebeurd: samen met de Colombiaans-Franse ontwerper Haider Ackermann maakte Chalamet een bijzondere hoodie.

 1. Gespot bij bekend Vlaanderen, kantoorgangers en heel wat mama’s: een ketting voor je smartphone

  Gespot bij bekend Vlaanderen, kantoorgan­gers en heel wat mama’s: een ketting voor je smartphone

  Je ziet het bij een groeiend aantal vrouwen op de werkvloer maar ook ver daarbuiten: een ketting voor je smartphone. Je weet wel, zo'n hoesje of tasje dat je rond je gsm kan doen met een koord aan, waardoor je hem rond je kan hangen. Praktisch, want zo heb je je meestgebruikte item altijd binnen handbereik én zijn je handen vrij. Maar dat de een het uit comfort draagt, belet de ander niet om het als fashion statement te gebruiken.
 2. ‘Chalamania’ viert hoogtij: Timothée Chalamet verovert Hollywood in sneltempo met deze pientere strategie
  PREMIUM
  Celebrities

  ‘Chalamania’ viert hoogtij: Timothée Chalamet verovert Hollywood in sneltempo met deze pientere strategie

  Regisseurs staan in de rij om met hem samen te werken, mode-ontwerpers zouden een moord begaan om hem te kleden en honderdduizenden fans zwijmelen bij het bekijken van z'n foto’s. De 25-jarige Timothée Chalamet is dé golden boy in Hollywood. In de cinemazalen speelt hij op dit moment de pannen van het dak in sf-blockbuster ‘Dune’ en de indieprent ‘The French Dispatch’, en op de set is hij druk in de weer met de opnames van ‘Wonka’. Maar wie is de stijlvolle, maar ook mysterieuze rising star van het moment eigenlijk? “Noem me alsjeblieft geen filmster.”