Adam Sandler.
Volledig scherm
Adam Sandler. © Getty Images

Acteur Adam Sandler geeft niks om zijn kleding, maar is volgens Google toch het mode-icoon van 2021

Zijn signature look bestaat uit een joggingbroek, gecombineerd met een XXXL T-shirt en een paar sneakers, slippers of Uggs. Niet meteen het beeld dat je linkt aan een stijlicoon. En tóch is Adam Sandler (55) dit jaar een van de meest trending zoekopdrachten op Google. Op TikTok doet de hashtag #sandlercore zelfs de ronde. “Zijn slordige no-nonsense outfits zijn een verademing.”

 1. Beautyredactrice test de favoriete schoonheidsproducten van de sterren: “Het is efficiënt én betaalbaar”

  Beautyre­dac­tri­ce test de favoriete schoon­heids­pro­duc­ten van de sterren: “Het is efficiënt én betaalbaar”

  Het lijkt alsof ze de genenloterij gewonnen hebben, maar bij het gros van de beau monde in Hollywood komen die mooie huid, egale teint en glanzende haardos ook gewoon uit een potje. Het enige dat wij willen weten is: wélk? En vooral: wat kost het en werkt het ook voor ons? Beautyredactrice Sophie deed de test. “Dit product wil ik voor altijd op mijn wastafel hebben staan.”
 2. De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartphones
  Tweakers

  De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartpho­nes

  Ben je nog voor je vakantie op zoek naar een nieuwe smartphone? Hecht je veel belang aan de kwaliteit van de bijhorende camera, om zo onvergetelijke vakantiekiekjes en festivalfoto’s te kunnen maken? Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers trakteert je op zijn top drie smartphones-met-de-zotste-camera’s van het moment én geeft ook enkele minder dure alternatieven mee.