Instagram @premme.us
Volledig scherm
© Instagram @premme.us

5 nieuwe modemerken voor volslanke dames

Het is voor vrouwen met een maatje meer niet altijd gemakkelijk om leuke, laat staan hippe, kleren te vinden. Al is er beterschap in zicht. Grote modeketens als Mango en H&M hebben ondertussen specifieke plussize collecties en er worden ook steeds meer nieuwe merken gelanceerd die zich richten op de volslanke medemens. Met ontwerpen die minstens even leuk zijn als die voor magere vrouwen dan. 5 van die labels op een rijtje.

12 reacties

 • Tammy Ava

  5 jaar geleden
  Vraag me altijd af wat modeontwerpers bezield om voor mensen met een maatje meer altijd kleding te verzinnen waar ze eruit zien als een ballon
 • Eida Lam

  5 jaar geleden
  Greta, men mag geen veralgemeningen maken ;)
 • Tina Sluyts

  5 jaar geleden
  Get a life...en laat iedereen zich kleden waar hij of zij zich goed bij voelt ...punt.
 • Glenn Ohst

  5 jaar geleden
  Dit is niet volslank maar obees
 • Greta Van de Vyver

  5 jaar geleden
  Eida geen schrik hoor ik ben niet jaloers op knappere en slankere vrouwen, en dus zeker helemaal niet chagrijnig, ik ben een opgewekte persoon. En van mollige mensen wordt algemeen gezegd dat het olijke lachers zijn die zeker geen vitriool spuien.
 1. KIJK. dit is de kleerkast van koningin Mathilde. “Haar goedkoopste jurk kost 49,95 euro”
  PREMIUM

  KIJK. dit is de kleerkast van koningin Mathilde. “Haar goedkoop­ste jurk kost 49,95 euro”

  Ze is de meest gefotografeerde vrouw van het land en ziet er (bijna) altijd piekfijn uit. Koningin Mathilde (50) heeft dan ook een kleerkast – of beter een dressing – om u tegen te zeggen. Hoeveel outfits heeft ze klaar hangen voor haar werk? Waar komen haar juwelen vandaan? En waarom draagt ze zo vaak wit? Onze royalty-expert duikt in de garderobe van Modekoningin Mathilde. “Zonder dit accessoire voelt ze zich naakt.”