Winona Ryder in Girl Interrupted.
Volledig scherm
Winona Ryder in Girl Interrupted. © kos

46-jarige Winona Ryder is het nieuwe gezicht van L’Oréal Paris

We houden allemaal wel van een comeback, en Winona Ryder is daar waarschijnlijk nog het beste bewijs van. De 46-jarige actrice herveroverde ieders hart met haar rol in de populaire Netflix-serie ‘Stranger Things’, nu is ze ook de nieuwe ambassadrice van een lijn haarproducten van L’Oréal Paris.

1 reactie

 • koen gheysen

  5 jaar geleden
  Comeback? Ze is nooit weggeweest. Google haar es naar haar frappante gelijkenis met Sinead O'Connor! Net tweelingzussen!
 1. De populairste elektrische bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professioneel gebruik
  Jobat

  De populair­ste elektri­sche bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professio­neel gebruik

  Het loon op een fiscaal aantrekkelijke manier spekken gebeurt met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering of een hospitalisatieverzekering. In dat rijtje hoort uiteraard ook de bedrijfswagen thuis. Welke elektrische modellen krijgen daarbij de voorkeur? En hoe zit het precies met de kostenverdeling tussen werkgever en werknemer? Jobat.be biedt een overzicht.