Getty Images
Volledig scherm
© Getty Images

12 trendtassen die je lentegarderobe een instant stijlupgrade geven

Is je kleerkast toe aan een lente-update? Met een hippe handtas geef je zelfs de meest eenvoudige outfit een makkelijke stijlboost. Een tas in maanvorm, met opvallende schakels, in een verrassend vierkant formaat of met een flinke portie blingbling? Deze handtassentrends sieren de catwalks en kan je zo kopiëren.

 1. Bluetoothspeakers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijduur tot 25 uur
  Tweakers

  Bluetooth­spea­kers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijd­uur tot 25 uur

  De zomer lacht ons toe: van bruisende terrasjes tot bomvolle parken over sfeervolle campings. Het zijn ideale gelegenheden voor een fijn streepje muziek. Een bluetoothspeaker - mét lange batterijduur - is daarvoor het perfecte gadget. Hoe herken je de beste exemplaren? En welke speakers – per budgetcategorie eentje – verkiest expert Eric Van Ballegoie van technologiesite Tweakers?
 2. ‘Blote tepels’ van Kylie Jenner schokken het internet. “In de 17e eeuw was dat een statussymbool”

  ‘Blote tepels’ van Kylie Jenner schokken het internet. “In de 17e eeuw was dat een statussym­bool”

  Sommige fans dachten dat ze zich van app vergist hadden, maar wel degelijk te zien op Instagram: Kylie Jenner (24) met zichtbare tepels. Maar niet de hare, al lijkt dat zo door de weinig verhullende bikini van Jean-Paul Gaultier die ze draagt, bedrukt met blote borsten. Wel meer ontwerpers laten zich inspireren door boobies: waar komt die fascinatie van de modewereld voor borsten plots vandaan?