1. NINA lanceert collectie in knalkleuren met Bel&Bo. Dit zijn de favorieten van de redactie: “Klaar voor terrasjesweer!”

  NINA lanceert collectie in knalkleu­ren met Bel&Bo. Dit zijn de favorieten van de redactie: “Klaar voor terrasjes­weer!”

  De nieuwe collectie van Bel&Bo en NINA ligt nu in de winkel en het is exact wat je nodig hebt om je kleerkast voor de lente een opkikker te geven. Denk vrolijke kleuren als knalroze en zuiders oranje en zomerse stoffen als crochet en linnen. Onze redactrices tonen hoe ze hun favoriete stuk zouden dragen. “Zo voeg je in een-twee-drie een vrolijke dosis kleur toe aan je outfit.”
 1. Opvallend: dit kapsel hadden alle sterren tijdens de
Oscars. BV-kapper Jochen: “Eerste keer op rode loper”

  Opvallend: dit kapsel hadden alle sterren tijdens de Oscars. BV-kapper Jochen: “Eerste keer op rode loper”

  Zondagnacht was het weer zo ver: de sterren van Hollywood maakte zich op voor de poepchique Oscars. Naast films en acteertalent stond ook glamour centraal. Het valt op hoe nonchalant de kapsels bij grote artiesten als Rihanna, Kendall Jenner en Florence Pugh zaten. De algemene ‘haircutcode’ klonk: een hoge nonchalante dot. “Strak opsteken is erg in”, licht BV-kapper Jochen Vanhoudt toe.
 1. ‘Veerjurk’ van Ann Demeulemeester was de ster van de Oscars. En die veer heeft een prachtige symboliek
  PREMIUM

  ‘Veerjurk’ van Ann Demeule­mees­ter was de ster van de Oscars. En die veer heeft een prachtige symboliek

  Eén witte veer: meer was er niet nodig om wereldwijd alle kranten en nieuwssites te halen. Modemerk Ann Demeulemeester tekende met een bandeautop - én de ‘underboob’ van ‘Euphoria’-actrice Hunter Schafer - voor de opmerkelijkste outfit op de afterparty’s van de Oscars. Vanwaar komt Demeulemeesters fascinatie voor veren? En zorgt dit exemplaar er ook voor dat het Belgische merk opnieuw op de kaart staat? Modejournalist David Devriendt is alvast enthousiast.
 1. KIJK. dit is de kleerkast van koningin Mathilde. “Haar goedkoopste jurk kost 49,95 euro”
  PREMIUM

  KIJK. dit is de kleerkast van koningin Mathilde. “Haar goedkoop­ste jurk kost 49,95 euro”

  Ze is de meest gefotografeerde vrouw van het land en ziet er (bijna) altijd piekfijn uit. Koningin Mathilde (50) heeft dan ook een kleerkast – of beter een dressing – om u tegen te zeggen. Hoeveel outfits heeft ze klaar hangen voor haar werk? Waar komen haar juwelen vandaan? En waarom draagt ze zo vaak wit? Onze royalty-expert duikt in de garderobe van Modekoningin Mathilde. “Zonder dit accessoire voelt ze zich naakt.”
 2. Van gebarsten lippen tot droge benen: tips van 3 experts om je huid lenteklaar te maken. “Vermijd scrubs”
  PREMIUM

  Van gebarsten lippen tot droge benen: tips van 3 experts om je huid lenteklaar te maken. “Vermijd scrubs”

  Na de winter is onze teint dof en vaal en het is nog even wachten tot de zomerzon ons weer kleur en eventuele sproetjes geeft. Maar geen nood. Drie experts delen wat je nu al kan doen voor een frisser gelaat, gehydrateerde lippen en een gezonde huid die klaar is voor de eerste zonnestralen. Inclusief de producten die het kopen waard zijn. “Deze bodylotion werkt goed op droge hielen en ellebogen.”
 1. Zijn je haren dof en beschadigd na de winter? Zo laat je ze weer glanzen. “Deze behandeling is de reddende engel”
  PREMIUM

  Zijn je haren dof en beschadigd na de winter? Zo laat je ze weer glanzen. “Deze behande­ling is de reddende engel”

  Mutsen, regen en vriestemperaturen zijn niet lief voor je haren en zorgen voor doffe, onhandelbare lokken. Met de lente in zicht is het tijd om die wintercoupe grondig aan te pakken. BV-kapper Jochen Vanhoudt vertelt hoe je met glanzend, herboren haar het zonnige seizoen tegemoet gaat én tipt de kapseltrends voor de lente. “Dankzij dit product breekt je haar al na een paar keer minder snel af.”
 2. “Ik heb korte benen. Waar ben ik mooi in?” Onze ‘fashionfixer’ helpt 8 vrouwen met hun modeprobleem
  PREMIUM

  “Ik heb korte benen. Waar ben ik mooi in?” Onze ‘fashion­fixer’ helpt 8 vrouwen met hun modepro­bleem

  We staan allemaal weleens met de handen in het haar voor de kleerkast. Onze journaliste Kato worstelt met haar korte benen. Journaliste Roxanne wil spannendere outfits en collega Chloë vraagt zich af hoe ze de gehate skinny jeans nog kan stylen. Onze ‘fashion fixer’ David Devriendt geeft 8 keer gericht advies op modevragen die iedereen zich stelt. “Zo maak je de skinny jeans chic en vrouwelijk.”