Dure reparaties en veel storingen waarbij de eigenaren niet verder konden rijden zorgden voor slechte betrouwbaarheidsscores bij dit merk.
Volledig scherm
Dure reparaties en veel storingen waarbij de eigenaren niet verder konden rijden zorgden voor slechte betrouwbaarheidsscores bij dit merk. © Dreamstime

Zeven van de tien minst betrouwbare SUV's zijn afkomstig van dit merk

Het Britse merk Jaguar Land Rover scoort zeer slecht als het gaat om de betrouwbaarheid van hun modellen. In een onderzoek door het Britse WhatCar naar de minst betrouwbare SUV's eindigden maar liefst zeven modellen in de top 10.

59 reacties

 • Albert Leenders

  2 maanden geleden
  Ik heb ook een Dacia Duster en ben daar zeer tevreden over. Het moet niet altijd een Mercedes of BMW zijn .
 • Johan Verbiest

  2 maanden geleden
  Koop een Koreaanse en dan het je geen problemen,ze geven 5 en 7 jaar garantie en dat is niet zonder reden..
 • Linda D'Haese

  2 maanden geleden
  Dit is niks nieuws vroeger was er een gezegde en dat was als ge een jaguar of land rover kocht ge er twee moest kopen een om mee te rijden en de andere om in de garage te laten herstellen dit was ook de reden dat fait zijn gegaan
 • Hugo vanderoosbeek

  2 maanden geleden
  Als je zo'n wagen koopt betaal je voor het merk. En, zoals blijkt uit de reacties, is er af en toe ééntje bij die ''voldoet''... Da's toch mooi.
 • Catherine Jacquemin

  2 maanden geleden
  Heb reeds 8 jaar een Evoque : nooit problemen mee gehad !
 1. Met gevelisolatie kan je jouw verwarmingskosten met 30 procent verlagen: voor wie is het interessant? En wat kost het?
  Livios

  Met gevelisola­tie kan je jouw verwar­mings­kos­ten met 30 procent verlagen: voor wie is het interes­sant? En wat kost het?

  Je gevel isoleren aan de buitenzijde van je woning kan je verwarmingskosten met 30% verlagen. Dat zegt xthermo, de Belgische federatie van fabrikanten van systemen voor buitengevelisolatie. “Buitengevelisolatie is de volgende logische stap nadat je je dak en ramen hebt geïsoleerd.” Maar wat komt daar precies bij kijken? Wat kost het en kan je er een premie voor opstrijken? Livios.be zocht een antwoord.
 2. Steeds meer werkgevers delen een winstpremie van zo’n 900 euro met hun werknemers: kom jij ook in aanmerking?
  Jobat

  Steeds meer werkgevers delen een winstpre­mie van zo’n 900 euro met hun werknemers: kom jij ook in aanmerking?

  De winstpremie blaast dit jaar vijf kaarsjes uit. Concreet kunnen werkgevers via deze premie hun medewerkers laten delen in de winst van het voorafgaande boekjaar. HR-dienstverlener SD Worx berekende dat in de eerste zeven maanden van 2022 meer werknemers van zo’n premie genoten dan vorig jaar. Hoe weet je of je daarvoor in aanmerking komt? En hoe werkt dat precies? Jobat.be schept duidelijkheid.