Illustratiebeeld.
Volledig scherm
PREMIUM
Illustratiebeeld. © Shutterstock / Ironika

Wordt leder het nieuwe bont? Volvo bant lederen zetels uit nieuwe wagen

Wordt leder het nieuwe bont? De vraag rijst, nu Volvo lederen zetels uit zijn nieuwe elektrische wagen bant. In navolging van Tesla zien almaar meer autobouwers brood in vegan rijden. Maar op de catwalk is terug in. “Een tijdelijk fenomeen. Van zodra een paar grote namen op het woketreintje stappen, zullen de meeste modemakers volgen”.

63 reacties

 • Marcus Camps

  2 maanden geleden
  Leder is een natuurproduct, een duurzaam product. Dat kan je van kunstleder toch niet zeggen !? Wat moet je anders met die huiden als je beesten hebt opgegeten ? Weggooien ? Als reactie om zulke nonsens kan je best al die producten mijden van bedrijven die denken dat zij het moreel kompas moeten zijn van de bevolking. Je moet daar consequent in zijn en volhardend. Als een pitabar geen biertje wil verkopen voor bij mijn broodje ga ik elders, steevast. Ik beslis over mijn leven en niet een ander.
 • Freddy Troch

  2 maanden geleden
  Geef mijn maar lederen zetels, dus geen Volvo.
 • Fonny Labie

  1 jaar geleden
  Binnenkort mogen we toch geen auto meer bezitten en is er geen zetelprobleem
 • Jacques-Philippe Leclerc

  1 jaar geleden
  De eigenaars van Volvo zijn chinezen, de allergrootste vervuilers van de hele wereld. Het is natuurlijk bij hun als een grapje bedoeld...
 • Johan Kerremans

  1 jaar geleden
  Hier gaan ze weer, geen bont, geen leder, straks geen vlees meer eten of het vel word een afvalproduct.
 1. Nieuwe campagne tegen afleiding achter het stuur:
“3 op 10 bestuurders zitten op hun gsm tijdens het rijden”
  24

  Nieuwe campagne tegen afleiding achter het stuur: “3 op 10 bestuur­ders zitten op hun gsm tijdens het rijden”

  De Vlaamse Stichting Verkeerskunde (VSV) heeft een campagne gelanceerd tegen het gebruik van telefoons achter het stuur. Uit een bevraging van de VSV blijkt dat drie op de tien Vlaamse automobilisten bijna elke rit hun gsm bedienen terwijl die los in de wagen ligt. Een grotere groep, een op de drie bestuurders, gaf aan met hun telefoon bezig te zijn wanneer het toestel in een vaste houder zit op het dashboard.