Roel Vanderbeuren van ‘The New Drive’.
Volledig scherm
PREMIUM
Roel Vanderbeuren van ‘The New Drive’. © Getty, The New Drive

Wat zijn de voordelen van elektrische bedrijfswagen? En kan mijn baas ook een laadpaal regelen? Expert legt uit

Een elektrische wagen wordt steeds meer dagelijkse kost. Een op de vier nieuw ingeschreven wagens is vandaag al elektrisch of een plug-inhybride. Hun grote nadeel? Ze zijn nog steeds erg duur in aankoop. Tenzij je er eentje krijgt via je werk. Maar wat dan met de bijkomende kosten zoals de laadinfrastructuur? Roel Vanderbeuren van ‘The New Drive’, een adviesbureau rond duurzame mobiliteit en elektrisch rijden, geeft antwoord op belangrijke vragen.

 1. “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost
  TV

  “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost

  Goed nieuws voor de fans van de bekroonde jongerenreeks ‘Hacked’, want het tweede seizoen is in aantocht. In de eerste tien afleveringen maakte de kijker kennis met de drie hechte vrienden Nilou (Alicia Andries), Malick (Misha van der Werf) en Adanne (Helena Tengan), die gechanteerd en geteisterd werden door een genadeloze hacker. Maar nu is het tijd voor de andere kant van het verhaal. De fans komen eindelijk wat meer te weten over de hacker zélf.
 2. 1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij
  Gouden Cross

  1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij

  Komend weekend vindt de apotheose van het veldritseizoen plaats. In het Nederlandse Hoogerheide strijden de renners om de felbegeerde regenboogtrui. Met de Gouden Cross kan je jouw eigen droomploeg samenstellen en zo prachtige prijzen scoren. Schrijf je voor de start van de wedstrijd bij de beloften (zaterdag 4 februari om 13 uur, red.) een ploeg in, krijg je er zelfs een gratis team bij.
 3. Eurostar rijdt door Brexit opzettelijk met honderden lege zitplekken

  Eurostar rijdt door Brexit opzette­lijk met honderden lege zitplekken

  Voor heel wat mensen is de Eurostar dé ideale manier om naar Londen te reizen. Toch zijn er op de treinen van Londen naar Parijs vaak honderden lege zitplekken. De treinen die vanuit Amsterdam vertrekken, zijn voor meer dan driekwart leeg. De oorzaak? Sommige stations hebben geen ruimte om de grenscontroles – die sinds de Brexit van kracht zijn – degelijk uit te voeren. En daarom worden opzettelijk duizenden zitplaatsen niet verkocht.