Ford F-150 Lightning.
Volledig scherm
Ford F-150 Lightning. © Ford

“SUV's en pick-ups zijn tegenwoordig groter dan WO II-tanks”

Doordat Amerikaanse picks-ups en SUV’s steeds groter en groter worden evenaren ze inmiddels de grootte van de tanks die Amerikaanse autofabrikanten ooit bouwden om de Tweede Wereldoorlog te winnen.

17 reacties

 • Marcus Vadis

  1 jaar geleden
  De schijnheiligheid van de regering over dit onderwerp spreekt boekdelen. Grote vervuilers die nauwelijks taks hoeven te betalen, waar is de logica?
 • Henri Demeer

  1 jaar geleden
  zeer zwaar belasten voor niet zelfstandigen , ook deze laatste die niet kunnen aantonen het voor de firma nodig te hebben .Vrachtwagen km heffing toepassen en ad blue voor de diesels verplichten .
 • Ronny B

  1 jaar geleden
  waarom van die mastodonten bouwen,onze wegen en parkeerplaatsen zijn al krap genoeg,rijden op belgische wegen van deze soort auto's zou verboden moeten worden,zelfs in een twee weg straat waar er zoiets passeert moet je bijna op het voetpad uitwijken,dan kun je nog iemand omver rijden ook
 • Yvan Lissens

  1 jaar geleden
  Dat kan je toch oplossen. Lichte-vracht-belasting enkel voor zelfstandigen die kunnen aantonen dat ze zo'n voertuig nodig hebben, snelheidsbegrenzer op 90 km/u zoals het zware vrachtverkeer en tweemaal per jaar naar de technische autocontrole omdat het voertuig intensiever (commercieel) gebruikt wordt.
 • RENE LENAERTS

  1 jaar geleden
  Wie zo'n ding denkt nodig te hebben mag er eentje kopen. De portemonnee zal er niet wel bij varen en binnen enkele jaren mogen ze zelfs geen groot dorp meer binnen vanwege de uitstoot.