Steenrijke sjeik maakt waanzinnige Hummer van 14 meter lang

Een autogekke sjeik uit de Verenigde Arabische Emiraten kan nu rondrijden in ‘s werelds grootste Hummer. Hij was al recordbezitter met 718 terreinwagens, maar daar stopte zijn grootheidswaanzin niet. Want nu heeft hij ook een Hummer van maar liefst 14 meter lang. Het monsterlijke gevaarte op vier wielen is tevens 6,6 meter hoog en heeft een badkamer en een ruimte om gasten te ontvangen. De Hummer wordt op dezelfde manier bestuurd als alle andere wagens, maar krijgt toch iets meer bekijks. Je hoeft geen schrik te hebben om dit monsterlijke voertuig binnenkort tegen te komen, want de wagen is enkel te zien in het Off Road History Museum in Dubai.

  1. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
    Livios

    Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

    Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.