EP Tender
Volledig scherm
© EP Tender

Rijden we binnenkort allemaal rond met een “powerbank” achter onze elektrische wagen?

Voor lokaal gebruik zijn elektrische wagens perfect. Maar bij lange ritten durven kleine batterijen en lange laadtijden al eens een domper op de feestvreugde te zijn. Het Franse bedrijf EP Tender wil daar nu komaf mee maken via een soort ‘mobiele powerbanks’.

25 reacties

 • harry verstraeten

  1 jaar geleden
  Ik heb me een euro 6 diesel gekocht . De lucht komt er van achter zuiverder uit dan ze binnenkomt. Wat wil je nog meer Iedereen een propere euro 6 diesel en de lucht wordt gezuiverd
 • Hendrik Patyn

  3 jaar geleden
  En binnen korte tijd zal men tot het besluit komen dat de EW enkel goed is om rond de kerk te rijden. Zelfs een nieuwe Tesla 3 long range haalt maar 300km, een Nederlander kan nog niet eens heen en weer naar zijn ouders, en normaal gezien raad men aan vanaf 20% te laden tot max 80%,. Tesla heeft de garantie op hun batterijen verminderd met 80000km, achteruitgang ipv vooruitgang, 1 grote hype om de belastingbetaler geld uit zijn zakken te kloppen.
 • Gaston Miar

  3 jaar geleden
  Te gek voor woorden. De meeste kunnen zelfs niet achteruit rijden zonder aanhangwagen. 't Zal mooi worden op parkings!
 • Dirk Vregels

  3 jaar geleden
  Vele kunnen nu al niet achteruitrijden dus met een aanhangertje erachter gaat dat helemaal lachen worden. De verzekering zal duurder worden als het aanhangertje.
 • Johan Vroonen

  3 jaar geleden
  Op zich leuk concept, maar ik vraag me af of je met een elektrisch stadsautootje überhaupt op vakantie wenst te gaan. We zijn zonder problemen met onze tesla hier in Oostenrijk. Vier maal gestopt om telkens 20 a 30 minuutjes te laden. De files op de weg hadden meer impact op onze reistijd. En cruisen tegen 160km/u op de autobahn zal niet lukken met aanhanger. Voor mij alleszins geen ouderwetse diesel meer.