Polestar 2
Volledig scherm
PREMIUM
Polestar 2 © ©Polestar

Polestar brengt revolutionair concept naar België: wat mogen we van het nieuwe automerk verwachten? En wat maakt het zo anders dan Tesla?

Vandaag opent een nieuw elektrisch automerk zijn eerste Belgische showroom. Of liever: zijn eerste “space”. Waarom dit een toch wel bijzondere gebeurtenis in het autolandschap is. En waarom je kinderen er al maar beter aan wennen, die nieuwe manier om een auto te kopen. Daarnaast legt auto-expert Joost Bolle ook uit wat de voornaamste verschillen en gelijkenissen zijn met Tesla: zijn het wel concurrenten van elkaar?

 1. Een nieuwe keuken kost snel 15.000 euro: met deze 5 tips druk je de prijs
  Livios

  Een nieuwe keuken kost snel 15.000 euro: met deze 5 tips druk je de prijs

  De keuken is vaak de eerste ruimte die je vernieuwt, nadat je een huis of appartement hebt gekocht. We willen deze ruimte meestal anders, beter, meer naar onze eigen smaak en behoefte inrichten. Maar het budget strooit meer dan eens roet in het eten: de gemiddelde prijs voor een volledig uitgeruste keuken ligt namelijk op zo’n 10.000 à 15.000 euro. Bouwsite Livios geeft vijf praktische tips om de prijs te drukken.
 2. Minder gas verbruiken deze winter? Deze vijf stappen kan je nu al zetten
  Mijnenergie

  Minder gas verbruiken deze winter? Deze vijf stappen kan je nu al zetten

  De onzekerheid rond de aardgasbevoorrading vanuit Rusland weegt sterk op de internationale energiemarkten en bijgevolg ook op jouw aardgasfactuur. Dat effect laat zich tijdens de zomer gelukkig minder voelen, maar belooft in de winter hard aan te komen. Om jouw aardgasverbruik en bijgevolg ook jouw aardgasrekening te beperken, kan je nu al de nodige stappen ondernemen. Mijnenergie.be bundelt vijf praktische tips.