Mercedes A-klasse
Volledig scherm
Mercedes A-klasse © rv

Op zoek naar een tweedehands auto? Deze modellen kun je beter laten staan

De Britse consumentenorganisatie What Car ondervroeg bijna 13.000 Britten over de betrouwbaarheid van hun auto's. De uitkomsten leveren een top 25 op van modellen die je als aspirant-koper van een tweedehands auto maar beter kunt laten staan.

17 reacties

 • Werner Van der Kelen

  1 jaar geleden
  Denk dat er eigenlijk geen slechte wagens meer bestaan, je moet gewoon ook wat geluk hebben en je auto af en toe eens laten onderhouden.
 • ERIC BOUWERAERTS

  1 jaar geleden
  Mijn audi A6 VAN 1996 Is al 25 jaar in orde bij de controle die je elk jaar moed doen Uitstoot diesel perfect in orde Er zijn nieuwe wagens die niet in orde Dus en wagen moet je gewoon goed onderhouden
 • Jan Hendrickx

  1 jaar geleden
  Onzin ,mijn vw polo (benzine) ,staat niet in de lijst maar wil het toch vermelden ,heeft 150000 km op de teller .In moet pas elke 30000 km of om de 2j op onderhoud .De enige kosten welke ik gehad heb zijn : remblokken en remschijven vooraan wat een normale sleet is .Verder nog geen € kosten gehad .
 • Herbert Verbeeck

  1 jaar geleden
  En zo kan je alles verantwoorden met alles...
 • ludo s

  1 jaar geleden
  Mijn Mercedes ML320 was de allergrootste miskoop ooit.
 1. Slechts 42 procent van Belgen past voorschotfactuur energie aan: dit zijn de risico’s
  Mijnenergie

  Slechts 42 procent van Belgen past voorschot­fac­tuur energie aan: dit zijn de risico’s

  58% van de Belgen heeft zijn voorschot voor energie de voorbije maanden nog niet verhoogd. Dat blijkt uit een enquête in opdracht van Luminus. Toch zorgt uitstel in deze situatie in geen geval voor afstel. Integendeel, wie niet in actie schiet, riskeert onaangename verrassingen bij het ontvangen van de slotfactuur. Zeker nu de energieprijzen recordhoogtes bereiken. Mijnenergie.be zet de feiten op een rij.
 2. Waarom rij je best niet met een gewone fietshelm op een speedpedelec?
  HLN Shop

  Waarom rij je best niet met een gewone fietshelm op een speedpede­lec?

  Steeds meer Belgen ruilen hun auto in voor een speedpedelec. Sinds de eerste speedpedelec in 2015 verscheen, groeide het totale Belgische park tot ongeveer 50.000 stuks vandaag. Anders dan een gewone elektrische fiets waar je maximaal 25 km/u mee bereikt, haalt deze superfiets snelheden tot wel 45 km/u. Dat brengt natuurlijk ook een hoger risico met zich mee, waardoor een aangepaste fietshelm een must is. HLN Shop overloopt hoe je de juiste beschermende helm voor op je speedpedelec uitkiest.
 3. Het sociaal tarief voor telecom biedt tot 50 procent korting op je factuur: zo weet je of je in aanmerking komt
  Mijntelco

  Het sociaal tarief voor telecom biedt tot 50 procent korting op je factuur: zo weet je of je in aanmerking komt

  In tijden van inflatie en hoge energieprijzen is elke financiële tegemoetkoming meer dan welkom, zeker voor de lagere inkomens. Daarom is er vanuit de overheid niet alleen voor gas en elektriciteit een sociaal tarief voorzien; ook voor telecom bestaat er een tegemoetkoming. Wie de doelgroepen zijn voor zo'n tegemoetkoming? En welke voorwaarden er precies zijn? Mijntelco.be zet het voor je op een rij.