Mercedes A-klasse
Volledig scherm
Mercedes A-klasse © rv

Op zoek naar een tweedehands auto? Deze modellen kun je beter laten staan

De Britse consumentenorganisatie What Car ondervroeg bijna 13.000 Britten over de betrouwbaarheid van hun auto's. De uitkomsten leveren een top 25 op van modellen die je als aspirant-koper van een tweedehands auto maar beter kunt laten staan.

17 reacties

 • Werner Van der Kelen

  1 jaar geleden
  Denk dat er eigenlijk geen slechte wagens meer bestaan, je moet gewoon ook wat geluk hebben en je auto af en toe eens laten onderhouden.
 • ERIC BOUWERAERTS

  1 jaar geleden
  Mijn audi A6 VAN 1996 Is al 25 jaar in orde bij de controle die je elk jaar moed doen Uitstoot diesel perfect in orde Er zijn nieuwe wagens die niet in orde Dus en wagen moet je gewoon goed onderhouden
 • Jan Hendrickx

  1 jaar geleden
  Onzin ,mijn vw polo (benzine) ,staat niet in de lijst maar wil het toch vermelden ,heeft 150000 km op de teller .In moet pas elke 30000 km of om de 2j op onderhoud .De enige kosten welke ik gehad heb zijn : remblokken en remschijven vooraan wat een normale sleet is .Verder nog geen € kosten gehad .
 • Herbert Verbeeck

  1 jaar geleden
  En zo kan je alles verantwoorden met alles...
 • ludo s

  1 jaar geleden
  Mijn Mercedes ML320 was de allergrootste miskoop ooit.
 1. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.