EPA
Volledig scherm
© EPA

Ook Daimler ontslaat verantwoordelijke na uitlaattests op mensen en apen

Na Volkswagen heeft ook sectorgenoot Daimler een werknemer ontslagen die betrokken was bij de omstreden testen van dieseluitstoot op mensen en apen. 

3 reacties

 • Patrick Philipsen

  5 jaar geleden
  Men heeft van de auto een melkkoe gemaakt door op alle manieren hoge taksen te heffen. Normen op te leggen die nauwelijks haalbaar zijn. Overheden dragen hier een grote schuld.
 • Jan Verstrepen

  5 jaar geleden
  Ja veel verstand kwam bij die proeven niet aan te pas. Je zou bijna denken dat ze industriële zelfmoord plegen die Duitse autobouwers en dan nog zo naïef zijn dat zoiets de media niet zou halen ???
 • Dirk Saenen

  5 jaar geleden
  Een totaal verbod op personenwagens met verbrandingsmotoren is de enige oplossing. Dat Europa nu eindelijk eens laat zien dat het daadkrachtig kan optreden.
 1. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  9

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.
 2. De populairste elektrische bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professioneel gebruik
  Jobat

  De populair­ste elektri­sche bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professio­neel gebruik

  Het loon op een fiscaal aantrekkelijke manier spekken gebeurt met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering of een hospitalisatieverzekering. In dat rijtje hoort uiteraard ook de bedrijfswagen thuis. Welke elektrische modellen krijgen daarbij de voorkeur? En hoe zit het precies met de kostenverdeling tussen werkgever en werknemer? Jobat.be biedt een overzicht.