Joost Bolle testte de Chinese BYD Atto 3.
Volledig scherm
PREMIUM
Joost Bolle testte de Chinese BYD Atto 3. © rv

Onze autokenner test de BYD Atto 3: “Bijna 12.000 euro goedkoper dan een vergelijkbare Mercedes en een schot in de roos”

Onze autospecialist Joost Bolle reed exclusief met de elektrische SUV van het Chinese merk BYD, dat nog voor het einde van het jaar met grote ambitie naar ons land komt. “Alleen al naar de Atto 3 kijken, doet me beseffen dat dit een beangstigende auto is.” Waarom dit géén typisch Chinese wagen is, legt Joost uit in het artikel én in een video.

  1. En als je eens voor de goedkoopste auto ging? Onze autokenner test de SsangYong Grand Tivoli GDi
    PREMIUM

    En als je eens voor de goedkoop­ste auto ging? Onze autokenner test de SsangYong Grand Tivoli GDi

    Er is niet alleen de inflatie. Ook de lange wachttijden zorgen ervoor dat auto’s almaar duurder worden. Pakweg drie jaar geleden kon je nog kiezen uit meer dan een handvol modellen van minder dan 10.000 euro. Nu vind je geen enkele auto meer onder die prijs. Dat betekent niet dat er geen goedkope auto’s meer zijn. In deze derde en laatste aflevering test onze autokenner Joost Bolle de Ssangyong Grand Tivoli, een zeer ruime SUV voor kleine en grote gezinnen vanaf 17.490 euro. “Veel ruimte voor je geld, alleen jammer van de dorstige motor.”