BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Nederland blijkt het op een na snelste land om in te rijden, België in middenmoot

België staat met een 33ste plaats in de middenmoot in een ranglijst van landen die optimale omstandigheden bieden om vlot door te kunnen rijden. Uit onderzoek van Moneybarn blijkt dat twee buurlanden wereldwijd de ‘snelste’ zijn om in te rijden. Duitsland staat op plek één, Nederland volgt op de tweede plaats.

33 reacties

 • jos meurrens

  1 jaar geleden
  Akkoord met Markus Vadis. Duitsland HAD goede wegen, maar dat is al een tijd geleden, en om de haverklap werken.Goede wegen zijn er in Frankrijk en Spanje. De wegen in België is een ramp. Ik heb nog nooit de E411 gezien zonder werken en de bijbehorende files. Brussel, Antwerpen van hetzelfde.
 • Jacques-Philippe Leclerc

  1 jaar geleden
  Bart : De atmosfeer bestaat uit 78% stikstof (N), 21% zuurstof (O), 1% argon (AR), edelgassen: krypton, xenon, radon, neon, helium, ± 4% waterdamp en 0,04% koolstofdioxide (CO²), Van die 0,04% koolstofdioxide CO² is 95% afkomstig uit natuurlijke bronnen, zoals vulkanen of afbraakprocessen in de natuur. Het menselijke CO²-gehalte in de lucht is dus slechts 0,0016%. Deze menselijke koolstofdioxide CO²-uitstoot van 0,0016% is veel te klein, om enig verschil te maken in deze klimaatopwarming.
 • Geert Vlietinck

  1 jaar geleden
  Sommige franse wegen zijn niet veel beter dan de onze hoor vooral stuk Epinal-Thionville.
 • Bart Timperman

  1 jaar geleden
  Als je ziet hoeveel het verkeer en de files per jaar toenemen overal denk ik dat over 10 jaar de wegen volkomen zullen dichtslibben hoeveel wegen je er ook bijbouwt. Het word tijd dat m'n het autoverbruik vermindert en het openbaar vervoer beter aanpakt wat dat zal de enige oplossing zijn in de toekomst. Het voorstel van gratis openbaar vervoer zou een goede stap in die richting zijn, niet alleen voor het fileleed maar ook voor de CO2 uitstoot.
 • anatole bettencourt

  1 jaar geleden
  @claude vercammen : de nagel op de kop !!