De bekende autoblogster Supercar Blondie bij een eerder model van Pagani, de Huayra.
Volledig scherm
De bekende autoblogster Supercar Blondie bij een eerder model van Pagani, de Huayra. © Supercar Blondie/Foto ter illustratie.

Mysterieuze auto zonder naam is compleet uitverkocht zonder dat iemand hem ooit heeft gezien

De Italiaanse autofabrikant Pagani heeft aangekondigd met een compleet nieuw model te komen. Het enige wat we weten is dat de auto ongeveer 900 pk sterk is. Desondanks is de auto, die wordt gebouwd in een oplage van tussen de 280 en 300 exemplaren, compleet uitverkocht.

  1. Onze auto-expert testte Car of the Year-finalist Kia Niro: “De gewone hybride kost 30.000 euro, en je krijgt waar voor je geld”
    PREMIUM

    Onze au­to-ex­pert testte Car of the Year-finalist Kia Niro: “De gewone hybride kost 30.000 euro, en je krijgt waar voor je geld”

    Onze autokenner Joost Bolle vertegenwoordigde België in de jury van de Car of the Year, de meest prestigieuze onderscheiding in de Europese autowereld. Die werd in de wacht gesleept door de Jeep Avenger. Maar er waren in totaal zeven finalisten, waaronder ook de Kia Niro. Wat vond onze expert daarvan? Je leest zijn uitgebreid testverslag hieronder. “Echte minpunten zijn er niet.”