Michel Meeusen bij zijn Toyota Celica Turbo uit 1993.
Volledig scherm
PREMIUM
Michel Meeusen bij zijn Toyota Celica Turbo uit 1993. © Steven Richardson

Michel (47) heeft een Toyota Celica uit 1993, maar kan er de weg niet mee op: “Pas vanaf 2026 kan ik genieten van de oldtimerregeling”

Toen Michel Meeusen inmiddels 23 jaar geleden via-via hoorde dat er een speciale Toyota Celica uit 1993 te koop stond, aarzelde hij geen seconde. Hij had al wel dertig Toyota’s gehad, maar deze kon hij niet aan zich laten voorbijgaan. De auto was niet goedkoop, maar het is toch een goede investering gebleken. “Dit is één van zo’n 5.000 exemplaren uit een programma voor het wereldrallykampioenschap (WRC).”

  1. Christophe (41) kocht zijn droomwagen voor een prikje: "Nu is hij 10 keer meer waard, maar aan verkopen denk ik niet”
    PREMIUM

    Christophe (41) kocht zijn droomwagen voor een prikje: "Nu is hij 10 keer meer waard, maar aan verkopen denk ik niet”

    Jaren zocht Christophe Salomez (41) naar zijn droomauto: een Pontiac Firebird Trans-Am. Precies zo eentje als Burt Reynolds bestuurt in ‘Smokey and the Bandit’ - een in automiddens legendarisch te noemen actiecomedie uit 1977. Geen gemakkelijke klus, want van het exact juiste model zijn er niet veel gebouwd. Maar negen jaar geleden vond hij ‘m plots. Voor een prikje nog wel.