De hardrijder reed in een BMW M6 (archieffoto) - Foto rechts: beeld uit het bewuste filmpje. De BMW-rijder hield zijn smartphone vast terwijl hij snelheden tot 234 km/h haalde.
Volledig scherm
De hardrijder reed in een BMW M6 (archieffoto) - Foto rechts: beeld uit het bewuste filmpje. De BMW-rijder hield zijn smartphone vast terwijl hij snelheden tot 234 km/h haalde. © RV

Luikenaar in BMW filmt zichzelf met 234 km/u, krijgt 2.400 euro boete en raakt auto kwijt

Een automobilist uit het Luikse Saint-Georges-sur-Meuse is zijn BMW M6 kwijtgeraakt nadat hij met snelheden tot 234 kilometer per uur over de snelweg raasde. De jonge dertiger filmde in april 2018 zijn capriolen, maar dat is hem vorige week duur te komen staan.

25 reacties

 • Johan Van Biesen

  3 jaar geleden
  Persoonlijk heb ik die snelheden ook al bereikt, 256 was het maximum, maar dat was op de Duitse autobahn, waar het toegelaten is, op een zo goed als verlaten stuk om 3 uur s'nachts.
 • Gerard Braeckmans

  3 jaar geleden
  Hij had ook nog een jaar cel mogen krijgen.
 • Jos Teugels

  3 jaar geleden
  Zo goed als iedereen heeft weleens meer dan 200 gereden als men over een relatief vlotte auto beschikt. Er zijn dus veel “misdadigers” onder de anders zo brave burgers. Het filmen, of zo hard rijden als er andere weggebruikers in gevaar zijn is dom, dat zeker.
 • leo Mariën

  3 jaar geleden
  In Wallonië wordt er heel wat minder wagens geflitst dan hier. Om gepakt te worden moet je jezelf dan maar flitsen. Er zitten toch heel wat kortsluitingen in die man zijn bovenkamer.
 • Mario Roman

  3 jaar geleden
  Zo dom zijn om zo rap te rijden, nog dommer zijn omdat te filmen en oliedom zijn omdat op facebook te zetten. Ik denk dat hij niet in de eerste rij stond, toen men het verstand uitdeelde, hij kwam waarschijnlijk te laat