Audi's futuristische conceptcar, de Activesphere.
Volledig scherm
Audi's futuristische conceptcar, de Activesphere. © Audi

KIJK. Audi bouwt wagen zonder stuur en pedalen, met verbluffend interieur: zo ziet de nieuwste Activesphere Concept eruit

De Audi Activesphere is een avontuurlijke conceptcar met een heel bijzonder interieur. Het leidt alle aandacht af van de onderhuidse techniek. De Audi Activesphere Concept staat namelijk op het platform dat ook voor de nieuwe elektrische Porsche Macan is ontwikkeld. En in tegenstelling tot Audi’s futuristische studiemodel gaat de elektrische midsize-SUV van Porsche dit jaar nog in productie.

  1. Autodeeldiensten schieten als paddenstoelen uit de grond: wat kost een ritje bij de populairste aanbieders?
    PREMIUM
    2

    Autodeel­dien­sten schieten als paddenstoe­len uit de grond: wat kost een ritje bij de populair­ste aanbieders?

    Onze steden tellen almaar meer autodeeldiensten. Na Brussel en Gent een half jaar geleden, lanceerde het Duitse MILES gisteren zijn free floating-dienst in Antwerpen. Het zet er meteen een wagenpark van 100 Volkswagen Polo’s en Audi A3’s neer, een aantal dat de komende weken nog wordt opgedreven. Poppy Mobility, de deelmobiliteit start-up van D’Ieteren, verdubbelt zijn vloot in Gent dan weer tot 200 wagens, om aan de groeiende vraag te voldoen. Welke aanbieders zijn het populairst? Wat zijn de verschillen en hoeveel kost een rit?