Bart Hollebekkers, mobiliteitsexpert bij hr-dienstverlener SD Worx, legt uit waarom je je bedrijfswagen maar beter op het werk kan opladen dan thuis.
Volledig scherm
PREMIUM
Bart Hollebekkers, mobiliteitsexpert bij hr-dienstverlener SD Worx, legt uit waarom je je bedrijfswagen maar beter op het werk kan opladen dan thuis. © Getty Images

Je elektrische bedrijfswagen opladen doe je liever niet thuis, en wel om deze 3 redenen

Meer dan zes op de tien bestelde bedrijfswagens vorig jaar waren elektrisch. Met de almaar strengere wetgeving op fossiele brandstoffen in het achterhoofd zal dat aantal ongetwijfeld jaar na jaar toenemen. Het opladen van zo’n elektrische bedrijfswagen gaat wel gepaard met heel wat financiële en fiscale kluwens. “Er zijn dan ook drie redenen waarom het interessanter kan zijn om hun voertuig op het werk op te laden in plaats van thuis”, zegt mobiliteitsexpert Bart Hollebekkers van hr-dienstverlener SD Worx.

  1. Na berichten over faillissement haalt Belgisch fietsbedrijf Cowboy 10 miljoen euro op: “Genoeg kapitaal om bedrijf naar winstgevendheid te loodsen”
    PREMIUM

    Na berichten over faillisse­ment haalt Belgisch fietsbe­drijf Cowboy 10 miljoen euro op: “Genoeg kapitaal om bedrijf naar winstge­vend­heid te loodsen”

    Cowboy, de zes jaar oude Belgische startup die 50.000 elektrische fietsen verkocht in 2.500 steden, heeft enkele zware jaren achter de rug. Vorige maand kwam het bedrijf in het oog van de storm omdat bleek dat er opnieuw geld wordt gevraagd aan investeerders. Er was zelfs sprake van een nakend faillissement. Vandaag bevestigt CEO Adrien Roose dat er 10 miljoen euro is opgehaald bij investeerders en hij stelt ook een software-update voor de Cowboy 4 voor. We spraken hem en Chief Technical Officer Tanguy Goretti in hun winkel aan het kanaal van Brussel.